V kuchyni Pivovaru Prachatice se používají výhradně čerstvé suroviny,
takže jídelní lístek s převážně českou klasikou se obměňuje podle
sezónní dostupnosti ingrediencí a podporuje regionální dodavatele.
250g Zeleninový salát s hermelínem/kuřecími stripsy a medovo-hořčičným dresingem, opečený toast
180g Vepřová panenka s hořčičnou omáčkou a šťouchanými bramborami, listový salát
179,-
196,-
150g Zapečená krkovička se šunkou, cibulí a bramborami z jednoho pekáčku 150g Plíčky na smetaně s houskovým knedlíkem
159,- 159,-
Cena za polévku je uvedena k jídlu/samostatně
Menu box
10,-
Objednávky jídel a rezervace na +420 606 096 994
Menu box 10 Kč Poloviční porce účtujeme za 70% ceny. Couvert (kečup, tatarka, chléb) 20 Kč. Obědové menu je v nabídce od 10:30 do 14:00 nebo do vyprodání. Objednávky jídel z a la carte menu přijímáme od 15:00 Na stravenky nevracíme a lze je uplatnit pouze během obědů. Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.
Cena za polévku je uvedena k menu. Cena za polévku samostatně činí 50Kč.