Chřestová sezóna

proběhlo 25. května 2025 / Škola vaření

Chřestová sezóna

Popis akce

Vychutnejte si jaro v každém soustu! Šéfkuchař Tomáš Juřík vás naučí připravovat chřest na mnoho způsobů. Od klasického podávání s holandskou omáčkou až po risotto a křehký kuřecí supreme. Tento kurz je pro všechny, kdo chtějí využít sezonní suroviny naplno.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 25. května 2025

Místo konání

Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Antipasti & Insalata

Antipasti & Insalata

Neděle 22. 6. 2025, 17:00
Škola vaření

Ryby & mořské plody

Ryby & mořské plody

Čtvrtek 26. 6. 2025, 11:00
Degustace, Tematické akce

Maso – Oheň – Chianti | červen

Maso – Oheň – Chianti | červen

Pátek 27. 6. 2025, 18:00
Degustace, Tematické akce

Grill Party – vyprodáno

Grill Party – vyprodáno

Neděle 27. 7. 2025, 17:00
Škola vaření