Dnes: 11:00 – 01:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Pátek 5.12.2025
-
Hovězí vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ ŠPÍZ z vepřové panenky se slaninou, cibulí, paprikou, klobásou, pečený brambor ve slupce s rozmarýnem, dijonský dip (bez lepku) 150g 37910186 Kč
-
2. 1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA podávaná s rokfórovou krémovou omáčkou, smažené bramborové krokety, polníček s rukolou 150g 17910165 Kč
-
3. 2. SMAŽENÁ VINNÁ KLOBÁSA s vánočním bramborovým salátem s kořenovou zeleninou, majonézou a hráškem 150g 13710155 Kč
-
4. 3. PLNĚNÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM restovaným na cibulce, podávané s dušeným hlávkovým zelím, smažená cibulka na sádle 300g 137910155 Kč
Sobota 6.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 7.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 8.12.2025
-
Babiččina bramboračka s houbami 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ FLANK STEAK pečený do růžova, podávaný se sázeným vejcem, smaženými hranolky a hříbkovou krémovou omáčkou (bez lepku) 79196 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PRSA špikovaná pikantní klobásou, bramborová kaše se smetanou a restovanou čerstvou paprikou na másle, malý salát Coleslaw, přírodní omáčka 7910165 Kč
-
3. 2. MASOVÁ SMĚS Z VEPŘOVÉHO A KUŘECÍHO MASA s rajčatovým protlakem, cibulí, paprikami a pórkem, servírovaná s pečenou jasmínovou rýží (bez lepku) 79155 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY AGLIO OLIO E PEPERONCINO restované na olivovém oleji s čerstvou feferonkou a česnekem, sypané strouhaným sýrem Grana Padano 1379155 Kč
Úterý 9.12.2025
-
Dršťková polévka z hlívy ústřičné 16942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČÍNKA Z JEDNOROČNÍHO DIVOČÁKA špikovaná uzenou slaninou, smetanový špenát, pečené Grenaille s máslem a petrželkou (bez lepku) 7910196 Kč
-
2. 1. CORDON BLEU Z VEPŘOVÉ PEČENĚ plněný šunkou a sýrem gouda, podávané s jemnou bramborovou kaší se smetanou a mlékem, malý zelný salát 137912165 Kč
-
3. 2. KUŘECÍ STEHNO NA DIVOKO, pečené s cibulí, slaninou, bobkovým listem a novým kořením, dušená rýže s jarní cibulkou (bez lepku) 3710155 Kč
-
4. 3. ČOČKA NA KYSELO s uzenou krkovicí, smaženou cibulkou na sádle, kyselou okurkou a plátky kváskového chlebu 137910155 Kč
Středa 10.12.2025
-
Brokolicová krémová se slaninou 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY na pečených bramborách ve slupce se slaninou a sýrem Cheddar, bylinkový tvaroh, polníček (bez lepku) 379186 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PRSO plněné čerstvou bazalkou a sušenou šunkou, pečená jasmínová rýže s osmaženou cibulkou, omáčka smetanová - máslový jus (bez lepku) 7910165 Kč
-
3. 2. RESTOVANÉ KUŘECÍ NUDLIČKY S PAPRIČKAMI JALAPENO restované na cibuli, barevné paprice, pórku a karotce, kari smetanový dip, rozpečený pita chléb 1379155 Kč
-
4. 3. VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU marinovaná v grilovacím koření, podávaná se smaženými hranolky a tatarskou omáčkou (bez lepku) 7910155 Kč
Čtvrtek 11.12.2025
-
Hovězí vývar s játrovou zavářkou a zeleninou 136942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ MAMINHA připravená ve vakuu s tymiánem, bramborová kaše s čerstvě strouhaným křenem, silná omáčka, malý salát s rukolou (bez lepku) 7912196 Kč
-
2. 1. KOKOSOVÁ KORMA S KUŘECÍM MASEM, kari s čerstvým zázvorem, kokosovým mlékem a oříšky kešu, podávaná s jasmínovou rýží (bez lepku) 6791012165 Kč
-
3. 2. GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA podávaná s našimi bramboráčky, restovanou cibulí se slaninou a omáčkou z pečeného česneku, malý zelný salát 1379155 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY PENNE ARRABIATA s restovanou čerstvou feferonkou, černými olivami, drcenými rajčaty, česnekem, sypané strouhaným sýrem parmazán 1379155 Kč
















