Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Úterý 28.1.2025
-
Polévka z červené čočky a tofu (bez lepku) 0, 25l 367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TORTILLA S VEPŘOVÝM TRHANÝM MASEM taženým v omáčce demi glace, se sýrem cheddar, červenou cibulí a papričkami jalapeno, smažené hranolky, pikantní majonéza 150g 137910176 Kč
-
2. BBQ STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU, pečená kuřecí prsa v naší povidlové marinádě, restované zelené fazolky, pečené americké brambory ve slupce, pikantní majonéza, přírodní omáčka (bez lepku) 150g 7912165 Kč
-
3. MAĎARSKÝ PERKELT připravený z kuřecího masa, cibule, maďarské papriky, rajčat a zelených paprik, podávaný s opečenou tarhoňou 150g 1379155 Kč
-
155 Kč
Středa 29.1.2025
-
Pórková krémová s vejci 0, 25l 136942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: JAPONSKÝ ŘÍZEK Z vepřového masa v panko strouhance s Tonkatsu omáčkou, ledovým salátem, Japonskou majonézou a toustovým chlebem 150g 137910176 Kč
-
2. KUŘE BALENÉ VE SLANINĚ pečené brambory ve slupce, přírodní omáčka s restovanou slaninou, pikantní majonéza, opečený kukuřičný klas (bez lepku) 150g 37910165 Kč
-
3. KUŘECÍ KUNG PAO restované kuřecí kousky naložené ve vejcích a solamylu se sojovou omáčkou, zázvorem a arašídy, pečená Jasmínová rýže (bez lepku) 150g 347912155 Kč
-
4. CHEF SALÁT s pražskou šunkou od kosti a sýrem Cheddar na variaci listových salátů s tomaty, okurkou a vařeným vejcem, plátky světlé bagety 300g 1310155 Kč
Čtvrtek 30.1.2025
-
Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 0, 25l 1367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SWEET AND SOUR Z VEPŘOVÉ PANENKY s ananasem, barevnými paprikami, karotkou, a rajčatovým protlakem, jasmínová rýže s koriandrem (bez lepku) 150g 7912176 Kč
-
2. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA špikovaná balkánským sýrem marinovaným v bazalkovém pestu, bramborová kaše se smetanou a česnekem, přírodní omáčka, malý zelný salát (bez lepku) 150g 7910165 Kč
-
3. SMAŽENÁ VINNÁ KLOBÁSA s vařenými brambory sypanými sekanou pažitkou, přelité máslem, naše tatarská omáčka 150g 13710155 Kč
-
4. ROZPEČENÝ HERMELÍN balený ve slanině, podávaný s karamelizovanou pivní cibulkou a variací listových salátů s polníčkem a tomaty, rozpečená bylinková bageta 100g 137910155 Kč
Pátek 31.1.2025
-
Krémová polévka z pečených brambor a cizrny s parmazánem 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BURGER S HOVĚZÍM ROASTBEEFEM plněný karamelizovanou pivní cibulkou, sýrem ementál a salátem rukola, smažené bramborové hranolky, naše tatarská omáčka 150g 13791011186 Kč
-
2. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v corn flakes, podávaná s mléčnou bramborovou kaší s máslem a muškátovým oříškem, malý salát Coleslaw (bez lepku) 150g 37910165 Kč
-
3. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravený z vepřové plece, kyselého zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 150g 1379155 Kč
-
4. BULGUROVÉ RIZOTO s restovanou karotkou, hráškem a cukrovou kukuřicí na másle, sypané sýrem parmazán, podávané s okurkovou rajtou s mátou 300g 137910155 Kč
Sobota 1.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 2.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 3.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.