Dnes: 12:00 – 01:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Sobota 9.8.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 10.8.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 11.8.2025
-
Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi 136942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ITALSKÉ RISOTTO S PANENKOU a houbami připravené z italské rýže Arborio se smetanou, bílým vínem, parmazánem a šalotkou, hoblinky sýru Grana Padano (bez lepku) 7910186 Kč
-
2. 1. STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU gratinovaný sýrem cheddar a opečenou šunkou, šťouchané brambory s mladou cibulkou a smetanou, malý zelný salát (bez lepku) 791012165 Kč
-
3. 2. PIKANTNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ s pivem Staropramen připravený na cibuli a mleté paprice s rajčatovým protlakem sypaný červenou cibulí, naše bramboráčky 137910155 Kč
-
4. 3. FARMÁŘSKÝ SALÁT S VAŘENÝM VEJCEM, ledovým salátem, rukolou, listy červené řepy, slaninou, rajčaty, bramborami, krutony a francouzským dresinkem z hrubozrnné hořčice, plátky světlé bagety 137910155 Kč
Úterý 12.8.2025
-
Cuketová krémová s krutony 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ELVIS BURGER S HOVĚZÍM MASEM se sýrem parmazán, feferonkami a estragonem, plněný tomaty, holandským salátem a červenou cibulí, steakové hranolky, česneková majonéza 13671011186 Kč
-
2. 1. KUŘE PLNĚNÉ SÝREM FETA podávané s bramborovou kaší s pažitkou a máslem a zeleninou ratatouille s bazalkovým pestem, přírodní šťáva (bez lepku) 7912165 Kč
-
3. 2. TORTILLA S KUŘECÍM MASEM s Chipotle papričkami, restovanou karotkou, pórkem, cibulí a sýrem gouda, malý listový salát, česnekový dip 1379155 Kč
-
4. 3. SALÁT S KUŘETEM A AVOKÁDEM, maso marinované ve sladké chilli omáčce podávané na ledovém salátu s avokádem, tomaty a kukuřicí, světlá bageta (bez lepku) 37910155 Kč
Středa 13.8.2025
-
Drůbeží kaldoun s hráškem a zeleninou 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILÍROVANÝ FLANK STEAK NA GRILU, dvoubarevná karotka na másle, opečené brambory se slaninou, lanýžová omáčka (bez lepku) 37910186 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ STEHENNÍ PLÁTEK NA GRILU, opečené vaječné špecle na másle, krémová omáčka z restovaného pórku, zelný salát 17912165 Kč
-
3. 2. THAISKÉ KARI S KRŮTÍM MASEM, krůtí nudličky, pórek, kokosové mléko, karotka, cuketa, červená cibule, kari pasta, čerstvý koriandr, jasmínová rýže 1379155 Kč
-
4. 3. ROZPEČENÝ LIPTOVSKÝ UZENÝ POLOŠTIEPOK s brusinkovou cibulí na variaci listových salátů s čerstvou zeleninou a smažené cibulové kroužky 1371012155 Kč
Čtvrtek 14.8.2025
-
řapíková polévka s opečenou slaninou 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA NA ČERVENÉM VÍNĚ podávaná s gratinovanými bramborami, restovaná slanina, žampiony a stříbrné cibulky, silná omáčka s portským vínem (bez lepku) 37912186 Kč
-
2. 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v parmazánové strouhance podávaná s bramborovou kaší s máslem a mlékem, salát z červeného zelí a zakysané smetany 137910165 Kč
-
3. 2. STROGANOFF Z TELECÍHO MASA s restovanými žampiony, kyselou okurkou a cibulí na rajčatovém protlaku zjemněné smetanou, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 79155 Kč
-
4. 3. SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A KUŘECÍM MASEM marinovaným v bazalkovém pestu podávaný na ledovém salátu s čerstvou zeleninou, olivami a červenou cibulí, jogurtová zálivka, plátky světlé bagety 13710155 Kč
Pátek 15.8.2025
-
žampiónová krémová polévka s pažitkou (bez lepku) 791042 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY S PLODY MOŘE restované na česneku, olivovém oleji, chilli, plocholisté petrželi a krájených rajčatech, limetka 147912186 Kč
-
2. 1. SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ plněná šunkou a sýrem podávaná se šťouchanými bramborami se slaninou a jarní cibulkou, malý salát Coleslaw 137910165 Kč
-
3. 2. KYNUTÉ OVOCNÉ KNEDLÍKY plněné borůvkami zdobené kysanou smetanou, cukrem a přepuštěným máslem 137155 Kč
-
4. 3. SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY v panko strouhance a zastřeným vejcem na variaci listových salátů s polníčkem, čerstvou zeleninou, blue Cheese dip, plátky bagety 1379155 Kč