Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Pondělí 17.11.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Úterý 18.11.2025
-
Ovarová polévka s kroupami a bramborami 0, 25l 16942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY SPAGHETTI s kousky lososa norského, smetanová omáčka s koprem, cherry tomaty, salát rukola, hoblinky parmazánu 300g 147912186 Kč
-
2. 1. GYROS Z KUŘECÍHO MASA, grilované kuřecí maso v gyros koření, smažené hranolky, studená omáčka Tzatziki, rozpečený pita chleba 150g 1379165 Kč
-
3. 2. DUŠENÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ připravená přes noc, glazovaná barevná karotka na másle, jemná bramborová kaše s mlékem (bez lepku) 150g 37910155 Kč
-
4. 3. GRILOVANÝ HERMELÍN v grilovacím koření, brusinková cibule, podávaný na variaci listových salátů s hořčicovým dresinkem, rozpečený italský chléb 300g 1371155 Kč
Středa 19.11.2025
-
Dýňový krém s čerstvým zázvorem a chilli 0, 25l 16942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ FLANK STEAK připravený do růžova, podávaný s restovanými fazolkami se slaninou, brambora pečená ve slupce, silná omáčka demi glace 150g 1379196 Kč
-
2. 1. PEČENÁ KUŘECÍ ROLÁDA plněná masovou fáší, bramborová kaše s mlékem a máslem, malý rajčatový salát s červenou cibulí (bez lepku) 150g 379165 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÝ VRABEC z vepřového plecka pečený na cibuli, česneku a kmínu, moravské hlávkové zelí se škvarky a bramborový knedlík 150g 1379155 Kč
-
4. 3. SALÁT S KACHNÍ FRIKADELOU A ČERNÝMI OLIVAMI na variací listových salátů s čerstvou zeleninou, červenou cibulí, plátky bílých baget a omáčka hoi sin 300g 137912155 Kč
Čtvrtek 20.11.2025
-
Dršťková polévka 0, 25l 16942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BBQ VEPŘOVÁ ŽEBRA pečená v naší povidlové marinádě, rozpečený kváskový chléb, dijonská majonéza, teplý cibulový salát 400g 137910196 Kč
-
2. 1. TACOS S KUŘECÍM MASEM v pšeničné tortille s Chipotle feferonkami, restovanou karotkou, pórkem a cibulí, smažené bramborové hranolky, mexická salsa 300g 137910165 Kč
-
3. 2. RESTOVANÉ KRŮTÍ NUDLIČKY připravené na rajčatovém protlaku s červeným vínem, barevnou paprikou, cibulí a červenými fazolemi, dušená jasmínová rýže, kopeček zakysané smetany (bez lepku) 150g 79155 Kč
-
4. 3. ZAPEČENÉ BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM A MOZZARELLOU v rajčatové omáčce zjemněné smetanou s restovanou cibulí, malý listový salát 300g 137155 Kč
Pátek 21.11.2025
-
Drůbeží masový krém se zeleninou 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KRÁLIČÍ HŘBET BALENÝ VE SLANINĚ, podávané s restovanou zeleninou a pečenými batáty ve slupce, křenový creme fraiche (bez lepku) 150g 791012196 Kč
-
2. 1. CORDON BLEU z kuřecích prsou, plněný šunkou od kostí a sýrem Gouda, podávaný s bramborovou kaší s máslem a mlékem, okurkový salát 150g 137910165 Kč
-
3. 2. PIKANTNÍ GULÁŠ Z HUSÍCH ŽALUDKŮ tažený přes noc v silném cibulovém základu, zdobený červenou cibulí, naše bramboráčky 150g 13791012155 Kč
-
4. 3. SMETANOVÁ HOUBOVÁ OMÁČKA Z LESNÍCH HUB připravená na šalotce s bílým vínem, podávaná s vařeným vejcem a houskovým knedlíkem 150g 137155 Kč
Sobota 22.11.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 23.11.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
















