Dnes: 10:00 – 00:00
- Pondělí: 08:00 – 23:00
- Úterý: 08:00 – 23:00
- Středa: 08:00 – 23:00
- Čtvrtek: 08:00 – 23:00
- Pátek: 08:00 – 00:00
- Sobota: 10:00 – 00:00
- Neděle: 10:00 – 22:30
Sobota 4.5.2024
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Cibulačka s bílým vínem, tymiánem a krutony 13791045 Kč
-
1. 1. KUŘECÍ STEAK ZAPEČENÝ S MODRÝM SÝREM, smažené bramborové hranolky, česneková majonéza (bez lepku) 379172 Kč
-
2. 2. VEPŘOVÉ NUDLIČKY NA KARI S CUKETOU, rajčaty a pórkem, podávané s dušenou jasmínovou rýží 17910172 Kč
Neděle 5.5.2024
-
Cibulačka s bílým vínem, tymiánem a krutony 13791045 Kč
-
1. 1. VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY NA ČESNEKU, mačkané brambory se smetanou a jarní cibulkou, citrón 17912172 Kč
-
2. 2. BRAMBOROVÉ NOKY S CHORIZEM, paprikou a rajčaty na bílém víně, parmezán a rukola 137912172 Kč
Pondělí 6.5.2024
-
Uzená polévka s bramborami a kroupami 1935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ STROGANOFF SE ŽAMPIÓNY s červenou cibulí a smetanou, bramborové hranolky 17910169 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ ŘÍZEK SMAŽENÝ V KUKUŘIČNÉ STROUHANCE, mačkané brambory s jarní cibulkou, mrkvový salát (bez lepku) 37158 Kč
-
3. 2. PEČENÁ KRKOVICE PO SELSKU s kmínem a cibulkou, dušené bílé zelí, houskový knedlík 1379152 Kč
-
4. 3. MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT s čerstvou zeleninou marinovanou v balsamicu, pečený hermelín v listovém těstě, brusinkový dip 137149 Kč
Úterý 7.5.2024
-
čočková polévka s rajčaty a bazalkou 1935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA s jemnou pepřovou omáčkou, konfitované jarní brambůrky s tymiánem (bez lepku) 79169 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ SOTÉ NA KARI ze stehenního masa s pórkem a žampióny, zjemněné smetanou, pečená jasmínová rýže 17910158 Kč
-
3. 2. HOLANDSKÝ ŘÍZEK ZE SÝREM GOUDA obalovaný a smažený ve strouhance, máslová bramborová kaše, nakládaná zelenina 1379152 Kč
-
4. 3. ŠPAGETY S MOZZARELOU, rajčatovou omáčkou, bazalkové pesto 1357149 Kč
Středa 8.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Čtvrtek 9.5.2024
-
Krupicová polévka se zeleninou a vejci 137935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: LANGOŠ S TRHANÝM VEPŘOVÝM RAMÍNKEM a uzenou majonézou, čerstvá zelenina, marinovaná ředkev, restovaná cibulka 13710169 Kč
-
2. 1. KRUTÍ KOSTKY NA PAPRICE zjemněné máslem a smetanou, houskový knedlík 7912158 Kč
-
3. 2. STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE s cibulovou omáčkou, pečené brambory s rozmarýnem majonéza z kofitovaného česneku (bez lepku) 37910152 Kč
-
4. 3. FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO na zeleninovém salátu s balkánským sýrem, olivami, marinovaná červená cibule, čerstvé oregano, dalamánek 13710149 Kč
Pátek 10.5.2024
-
Hovězí vývar z pečených žeber, mačkaná zelenina, vaječné nudle 137935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ GULÁŠ NA ČERNÉM PIVĚ, smetanový křen s cibulkou, preclík 1379169 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ NUDLIČKY MARINOVANÉ V UZENÉ PAPRICE s pečenou zeleninou v rajčatové omáčce, jasmínová rýže (bez lepku) 37910158 Kč
-
3. 2. PÁTEČNÍ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ, náš bramborový salát s majonézou, citrón 1379152 Kč
-
4. 3. ZAPEČENÁ MOZZARELLA V ITALSKÉ SLANINĚ na salátku z rukoly a malých rajčat, krutony z bílého pečiva 137149 Kč