Dnes: 08:00 – 23:00
- Pondělí: 08:00 – 23:00
- Úterý: 08:00 – 23:00
- Středa: 08:00 – 23:00
- Čtvrtek: 08:00 – 23:00
- Pátek: 08:00 – 00:00
- Sobota: 11:00 – 00:00
- Neděle: 11:00 – 22:30
Pondělí 9.6.2025
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
čočková s klobásou 1942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ STROGANOFF SE ŽAMPIONY A SMETANOU, nakládanou okurkou, červenou cibulí, dušená jasmínová rýže (bez lepku) 37910183 Kč
-
172 Kč
-
163 Kč
-
163 Kč
Úterý 10.6.2025
-
gulášová polévka s bramborem 1942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KUŘECÍ KUNG-PAO SE ZELENINOU, houbami, sójovou omáčkou a arašídy jasmínová rýže (bez lepku) 345689183 Kč
-
2. 1. VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY MARINOVANÉ V ČESNEKU, mačkané brambory s cibulkou, uzená majonéza 137910172 Kč
-
3. 2. CMUNDA PO KAPLICKU, bramborák s majoránkou a česnekem, uzené maso, dušené bílé zelí 13791012163 Kč
-
4. 3. SALÁT PANZANELLA S TRHANOU MOZZARELLOU, pečené papriky s bazalkou, marinovaná červená cibule, olivy a krutony z bílého pečiva 137163 Kč
Středa 11.6.2025
-
Uzená česnečka s kroupami 1942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PARMAZÁNOVÉ ITALSKÉ RIZOTO s pečenou pancettou, petrželový olej, rukolový salátek s rajčaty (bez lepku) 7912183 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ SMAŽENÁ PRSA PLNĚNÁ ŠUNKOU A NIVOU, bramborová kaše s máslem, zelný salátek s jablky 1379172 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÝ PAPRIKÁŠ SE ZAKYSANOU SMETANOU, pečené papriky, houskový knedlík 1379163 Kč
-
4. 3. ASIJSKÝ SALÁT Z RÝŽOVÝCH NUDLÍ s kuřecím masem, jarní cibulkou, koriandrem a sezamovým olejem, smažené vejce (bez lepku) 45691114163 Kč
Čtvrtek 12.6.2025
-
Hrachová polévka s uzeným masem 13942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA FILÍROVANÁ na pepřové omáčce se sušenými brusinkami, pečené jarní brambory grenaille (bez lepku) 7912183 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ SOTÉ NA KARI, ze stehenního masa s pórkem a hlívou, zjemněné smetanou, bramborové krokety 17910172 Kč
-
3. 2. DOMÁCÍ MASOVÁ SEKANÁ SE SLANINOU, mačkané brambory s cibulkou na sádle, kyselá okurka 137910163 Kč
-
4. 3. LÍVANCE S VANILKOVÝM KRÉMEM A BORŮVKOVÝM ŽAHOUREM, zdobené čerstvým ovocem a mátou 137163 Kč
Pátek 13.6.2025
-
hovězí vývar, játrová zavářka, vaječné nudle 13942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: QUESADILLA PLNĚNÁ TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM zapečená čedarem a fazolemi, červenou cibulkou, rajčatová salsa 1379183 Kč
-
2. 1. BRETAŇSKÉ FAZOLE S BÍLOU KLOBÁSKOU, restovaná čerstvá zelenina, uzená paprika, oregano s chilli, Dalamánek 1379172 Kč
-
3. 2. KUŘECÍ PLÁTEK ZAPEČENÝ S HERMELÍNEM, s kuřecí máslovou omáčkou, gratinované brambory se smetanou (bez lepku) 379163 Kč
-
4. 3. SMAŽENÝ KVĚTÁK S VAŘENÝM BRAMBOREM, pažitkou a tatarskou omáčkou 137910163 Kč
Sobota 14.6.2025
-
Kulajda s houbami a koprem 137965 Kč
-
1. 1. GRILOVANÁ KRKOVICE S FAZOLKAMI A SLANINOU, pečené brambory se slupkou a rozmarýnem (bez lepku) 79225 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ SMAŽENÁ PRSA V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE, bramborová kaše s máslem, coleslaw salátek 1379225 Kč
Neděle 15.6.2025
-
Kulajda s houbami a koprem 137965 Kč
-
1. 1. GRILOVANÁ KRKOVICE S FAZOLKAMI A SLANINOU, pečené brambory se slupkou a rozmarýnem (bez lepku) 79225 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ SMAŽENÁ PRSA V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE, bramborová kaše s máslem, coleslaw salátek 1379225 Kč