Dnes: 10:00 – 22:30
- Pondělí: 08:00 – 23:00
- Úterý: 08:00 – 23:00
- Středa: 08:00 – 23:00
- Čtvrtek: 08:00 – 23:00
- Pátek: 08:00 – 00:00
- Sobota: 10:00 – 00:00
- Neděle: 10:00 – 22:30
Neděle 28.4.2024
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Zeleninová krémová 17945 Kč
-
1. 1. VEPŘOVÉ KARÉ ve smetanové omáčce se žampióny a slaninou, dušená Jasmínová rýže (bez lepku) 7912172 Kč
-
2. 2. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK MARINOVANÝ V PODMÁSLÍ, podávaný se šťouchanými brambory s cibulkou, okurkový salát 137172 Kč
Pondělí 29.4.2024
-
česnečka s uzeným masem, bramborem a krutony 17935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA podávaná s bramborovou kaší a malým rajčatovým salátem 137169 Kč
-
2. 1. ZAPEČENÉ KUŘECÍ PRSO se šunkou a sýrem, restovaná kukuřice, pečené brambory, přírodní omáčka, dip ze zakysané smetany (bez lepku) 79158 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÉ VÝPEČKY z plece na česneku, dušený smetanový špenát, náš bramborový knedlík se žemlí 1379152 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY PENNE ALLA ARABBIATA s drcenými rajčaty a parmezánem, chilli, bazalkové pesto 13712149 Kč
Úterý 30.4.2024
-
Masový krém se zeleninou 17935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FRANKFURTSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ hovězí ořech špikovaný uzeninou, zjemněná omáčka smetanou, dušená rýže s pažitkou 179169 Kč
-
2. 1. SMAŽENÁ KRŮTÍ PRSA v parmazánové strouhance, bramborová kaše, malý okurkový salát 137910158 Kč
-
3. 2. PEČENÝ VEPŘOVÝ HŘBET NA ŽAMPIÓNECH s opečeným bramborem s petrželkou, malý listový salátek (bez lepku) 1379152 Kč
-
4. 3. ASIJSKÝ SALÁT Z RÝŽOVÝCH NUDLÍ s marinovaným kuřecím prsem v Hoisin omáčce, čerstvá zelenina, smažené vejce (bez lepku) 37910149 Kč
Středa 1.5.2024
-
Hovězí vývar se zeleninou a špeclemi 137945 Kč
-
1. 1. KUŘECÍ STEAK SE SLANINOVOU OMÁČKOU, pečené jarní brambůrky, dip z konfitovaného česneku (bez lepku) 7910412172 Kč
-
2. 2. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V KUKUŘIČNÉ STROUHANCE, vařené máslové brambory s petrželkou, naše tatarská omáčka 137172 Kč
Čtvrtek 2.5.2024
-
Hrachová s uzeninou 13935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ ROŠTĚNKY NA HOUBÁCH, podávané s dušenou jasmínovou rýží s restovanou cibulkou 1910169 Kč
-
2. 1. KRŮTÍ NUDLIČKY S PÓRKEM a zeleninou s omáčkou z modrého sýra, pečené jarní brambůrky (bez lepku) 7912158 Kč
-
3. 2. SMAŽENÉ ŽAMPIÓNY s vařeným bramborem a petrželkou, tatarská omáčka, salát coleslaw 13710152 Kč
-
4. 3. MASSAMAN KARI S KUŘECÍM MASEM a brambory s čerstvou zeleninou, smetanou a pita chlebem 13479149 Kč
Pátek 3.5.2024
-
Bramboračka s kroupami a majoránkou 1935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KRÉMOVÉ BRAMBOROVÉ NOKY S PANENKOU, pečenými houbami, špenátem a česnekem, sypané parmezánem 1379169 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ BUFFALO PRSA, pečená v pikantní marinádě, restované zelené fazolky se slaninou, pečené americké brambory, pikantní majonéza (bez lepku) 37910158 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÁ PLEC NA PAPRICE zjemněná smetanou a máslem, restované vaječné špecle s petrželkou 1379152 Kč
-
4. 3. MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT s grilovaným hermelínem, marinovaná karotka, rukola, opečená bageta, dip ze zakysané smetany 137910149 Kč
Sobota 4.5.2024
-
Cibulačka s bílým vínem, tymiánem a krutony 13791045 Kč
-
1. 1. KUŘECÍ STEAK ZAPEČENÝ S MODRÝM SÝREM, smažené bramborové hranolky, česneková majonéza (bez lepku) 379172 Kč
-
2. 2. VEPŘOVÉ NUDLIČKY NA KARI S CUKETOU, rajčaty a pórkem, podávané s dušenou jasmínovou rýží 17910172 Kč