Akce ve městě + přidat bezplatně akci

Botta Caffe

Dnes: 08:00 – 0:00
  • Pondělí: 08:00 – 22:00
  • Úterý: 08:00 – 22:00
  • Středa: 08:00 – 22:00
  • Čtvrtek: 08:00 – 22:00
  • Pátek: 08:00 – 0:00
  • Sobota: 08:30 – 0:00
  • Neděle: 11:00 – 21:00
  • Botta Caffe
  • Botta Caffe
  • Botta Caffe
  • Botta Caffe
Pátek 17.5.2024
  • Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod
  • Snížená cena pro držitele V. I. P. zákaznické karty (V. I. P. zákaznické karty je možno zakoupit na našich provozovnách. Cena zákaznické karty je 249, -)
  • 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/69, -
  • 0, 25/0, 35l Italská luštěninová polévka se zeleninou a uzeninou (48, -/58, -)
  • 1. 350/100g Botta Budha Bowl - mísa čerstvé zeleniny s roastbeefem, kuskusovým salátkem, smaženým hermelínem, tzatziky, praženými semínky a bagetkou 158, -/189, -
  • 2. 180g Hovězí zadní po znojemsku s uzeným špekem a kyselou okurkou podávané s dušenou rýží Basmati 158, -/189, -
  • 3. 350/100g Filírovaná vepřová panenka z grilu podávaná s bramborovými noky v krémové omáčce s libečkem, italskou pancettou a zeleným chřestem zdobené smaženými kapary 158, -/189, -
  • 4. 150g Filírovaný hovězí rump steak podávaný s omáčkou z dijónské hořčice s koňakem a restovanými krůtími jatýrky a gratinovanými brambory se smetanou a parmezánem 168, -/195, -
  • 5. Extras:
  • 6. 200/80g Náš tence krájený gravlax - (marinovaný losos) na opečené focaccie s hořčico-medovým dipem s koprem, smažené kapary, microgreens, zelený olej (225 Kč)
  • 7. 180g "BURGER" - mletý hamburger z masa z farmy od Basařů s opečenou anglickou slaninou, sýrem hermelín, opečeným vajíčkem a čerstvou zeleninou v bulce se šalotko-estragonovým dipem, kyselou okurkou a cibulkou 235, -
  • 8. 350/80g 350/80g Grilovaný kozí sýr s medem a bylinkami podávaný na pečené ratatouille zelenině s rajčaty a bazalkovým pestem, bramborové rösti, lístky mladého špenátu s praženými semínky a brusinkový relish 285, -
  • 9. 350/150g Krevety pečené se sezamem a bylinkovým máslem na směsi listových salátů s mango-citrusovým dressingem, čerstvou zeleninou, krevetovým chlebem, řasou wakame a arašídovým dipem (285 Kč)
  • 10. 200g Jehněčí jatýrka z grilu podávaná se snopkem fazolových lusků, jemnou tymiánovou šťávou, bramborovými hranolky a domácí tatarskou omáčkou 285, -
  • 11. 150g Filet pražmy královské na zeleném bramborovém pyré s máslovými hráškovými lusky, pečenými rajčátky, limetou, dipem z medvědího česneku a mladými výhonky (325 Kč)
  • 12. Dezert - Ananasové rolky s citrusovým mascarpone, ovocným ragú, kokosovou zmrzlinou, naší cukrovou vatou a passion fruit makronkou (155 Kč)
Sobota 18.5.2024
  • Polední nabídka pokrmů 11-15. 00hod
  • MENU BOX 10
  • 0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/69, -
  • 0, 25/0, 35l Zelná polévka s brambory a opečenou uzeninou (55, -/65, -)
  • 1. 180g Pomalu pečený vepřový bok po selsku podávaný s červeným brusinkovým zelím s jablky, silnou šťávou z výpeku a variací domácích knedlíků 195, -
  • 2. 150g Butter Chicken - tradiční indický pokrm s filírovaným kuřecím masem, čerstvým koriandrem, jogurtovou smetanou a dušenou Basmati rýží 245, -
  • 3. 180g Restované vepřové proužky ala gyros podávané s pečenou bramborou s hrubozrnnou solí a kmínem zdobenou česneko-bylinkovým tvarohem a malým zelným salátkem 255, -
  • 4. 350/100g Botta Budha Bowl - mísa čerstvé zeleniny s okouníkem červeným z grilu, salátem z čínských nudlí, řasou wakame, medovým dressingem s koprem, smaženou brokolicí, marinovanou mozzarellou a bagetkou 275, -
  • 5. Extras:
  • 6. 200/80g Náš tence krájený gravlax - (marinovaný losos) na opečené focaccie s hořčico-medovým dipem s koprem, smažené kapary, microgreens, zelený olej 225, -
  • 7. 180g "BURGER" - mletý hamburger z masa z farmy od Basařů s opečenou anglickou slaninou, sýrem hermelín, opečeným vajíčkem a čerstvou zeleninou v bulce se šalotko-estragonovým dipem, kyselou okurkou a cibulkou 235, -
  • 8. 350/80g 350/80g Grilovaný kozí sýr s medem a bylinkami podávaný na pečené ratatouille zelenině s rajčaty a bazalkovým pestem, bramborové rösti, lístky mladého špenátu s praženými semínky a brusinkový relish 285, -
  • 9. 350/150g Krevety pečené se sezamem a bylinkovým máslem na směsi listových salátů s mango-citrusovým dressingem, čerstvou zeleninou, krevetovým chlebem, řasou wakame a arašídovým dipem 285, -
  • 10. 200g Jehněčí jatýrka z grilu podávaná se snopkem fazolových lusků, jemnou tymiánovou šťávou, bramborovými hranolky a domácí tatarskou omáčkou 285, -
  • 11. 150g Filet pražmy královské na zeleném bramborovém pyré s máslovými hráškovými lusky, pečenými rajčátky, limetou, dipem z medvědího česneku a mladými výhonky 325, -
  • 12. Dezert - Ananasové rolky s citrusovým mascarpone, ovocným ragú, kokosovou zmrzlinou, naší cukrovou vatou a passion fruit makronkou 155, -
Neděle 19.5.2024
  • Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 20.5.2024
  • Pro tento den nebylo zadáno menu.
Úterý 21.5.2024
  • Pro tento den nebylo zadáno menu.
Středa 22.5.2024
  • Pro tento den nebylo zadáno menu.
Čtvrtek 23.5.2024
  • Pro tento den nebylo zadáno menu.

Nahlásit nepřesné údaje

Vaši informaci ověříme a budeme Vás kontaktovat, pokud nám napíšete svůj e-mail


Chráněno službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a Smluvní podmínky

text