Dnes: 12:00 – 00:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 00:00
- Neděle: 12:00 – 22:30
Sobota 15.6.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 16.6.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 17.6.2024
-
Hovězí vývar s rýží a zeleninou 791028 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ z hovězího zadního, připravená na kořenové zelenině, zjemněná smetanou, houskový knedlík, brusinky 137910169 Kč
-
2. 1. GRATINOVANÝ STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU S CHORIZEM A CHEDDAREM restovaným na cibulce, pečená jasmínová rýže s žampiony a mladou cibulkou, přírodní omáčka, malý listový salát (bez lepku) 791012158 Kč
-
3. 2. SALÁT SE SMAŽENOU KRŮTOU v bylinkové strouhance, podávaný s variací listových salátů, ochucený francouzským dresinkem, plátky světlé bagety 137152 Kč
-
4. 3. SMAŽENÉ ŽAMPIONY ve slunečnicovém oleji, podávané s vařenými pažitkovými bramborami, naše tatarská omáčka 13710149 Kč
Úterý 18.6.2024
-
Masový krém se zeleninou 1367928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOT DOG S TRHANÝM BBQ VEPŘOVÝM MASEM, zapečený se sýrem Ementál a červenou cibulí, smažené hranolky, majonéza s hrubozrnnou hořčicí 137910169 Kč
-
2. 1. ZAPEČENÁ KUŘECÍ PRSA sýrem s modrou plísní a pražskou šunkou od kosti, bramborová kaše s restovanou mladou cibulkou, přírodní omáčka, malý řecký salát (bez lepku) 791012158 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÉ KUNG PAO, restované vepřové kousky s barevnou paprikou, mladou cibulkou, zázvorem, arašídy a karotkou, pečená jasmínová rýže s koriandrem (bez lepku) 347912152 Kč
-
4. 3. ROZPEČENÝ HERMELÍN BALENÝ VE SLANINĚ podávaný na variaci listových salátů, medový dresink, karamelizovaná pivní cibulka, bageta 137149 Kč
Středa 19.6.2024
-
Minestrone s bazalkou 7928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S PANENKOU A ZELENÝM CHŘESTEM restované s bazalkovým pestem, šalotkou, česnekem a hlívou ústřičnou, sypané čerstvou rukolou 137912169 Kč
-
2. 1. KRŮTÍ NUDLIČKY „GYROS“, restované krůtí nudličky s cibulí, zeleninový salát, smažené hranolky, Tzatziki omáčka (bez lepku) 7910158 Kč
-
3. 2. SALÁT S KUŘECÍMI NUGETKAMI pečenými v sójové omáčce s tymiánem, trhané listy salátů, čerstvá zelenina, pečivo, wasabi majonéza 137910152 Kč
-
4. 3. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravený z vepřové plece, kyselého zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 1379149 Kč
Čtvrtek 20.6.2024
-
Krém z pečených paprik s krutony 13791028 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z hovězího masa, plněný slaninou, kyselou okurkou, cibulí, vejcem a hořčicí, pečená rýže, malý zelný salát (bez lepku) 37910169 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PRSA INVOLTINI, plněná kuřecí prsa sušenou šunkou serrano a listy čerstvé bazalky, bramborová kaše se smetanou a máslem, přírodní omáčka z vepřových kostí, malý listový salát (bez lepku) 7910158 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÝ PLÁTEK SE ZELENINOU tažený v cibulovém základu s rajčatovým protlakem a barevnou paprikou, smažené hranolky (bez lepku) 9152 Kč
-
4. 3. SELSKÝ SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v corn flakes, variace listových salátů s čerstvou zeleninou a vařenými bramborami, hořčicový dresink, plátky světlé bagety, sweet chilli omáčka 13710149 Kč
Pátek 21.6.2024
-
Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi 13791028 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STROGANOFF Z HOVĚZÍHO MASA s restovanými kyselými okurkami, žampiony, cibulí a rajčatovým protlakem, zjemněný smetanou, pečená rýže (bez lepku) 79169 Kč
-
2. 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v polentové strouhance, podávaná s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý salát Coleslaw 137158 Kč
-
3. 2. SALÁT S PEČENÝM KRŮTÍM MASEM s čerstvou zeleninou, kus kusem, sušenými rajčaty a rukolou, pečivo, bluecheese dip 137910152 Kč
-
4. 3. ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY S HOUBOVOU OMÁČKOU u nás připravené knedlíky s uzeným špekem a bylinkami s krémovou omáčkou z lesních hub 1379149 Kč