Akce ve městě + přidat bezplatně akci

Nabídka práce ve městě všechny nabídky

Praha 4

Zelná s uzeninou 0, 3l
39 Kč
Česneková s bramborem a vejcem 0, 3l 3
39 Kč
1.
Grilovaná kuřecí prsa, americký brambor, BBQ majonéza, rukola 120g 3
169 Kč
2.
Krůtí srehno dušené na houbách, basmati rýže 120g 1
155 Kč
3.
Špagety s boloňským ragů, parmazán 250g 179
145 Kč
4.
Květákové placičky, karotkové pyré, zeleninový salátek 120g 17
135 Kč
Tiramisu
49 Kč
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
39 Kč
Italská tomatová polévka s pestem a parmazánem
42 Kč
1.
150g Medailonky z kuřecích prsou v sýrovém těstíčku, bramborová kaše s máslem, kyselá okurka
147 Kč
2.
Koprová omáčka s hovězím masem a vařeným vejcem, kynuté houskové knedlíky
159 Kč
3.
Vepřové kostky na paprice, těstoviny vřetena
157 Kč
4.
Moravský vrabec, bramborové knedlíky maštěné cibulkou, dušený špenát
157 Kč
5.
Špíz z kuřecích prsou s cibulí, paprikou a anglickou slaninou na roštu, hranolky, feferonkový dip
189 Kč
6.
Nízkosacharidová dieta: 150g Filet z lososa na listovém špenátu, sýrové grusetky promíchané sušenými tomaty, citron
184 Kč
7.
Bramborové halušky s uzeným masem a bílým zelím, škvarky s cibulí
152 Kč
8.
Pečené kuřecí paličky v BBQ omáčce, mačkané brambory s pórkem
153 Kč
9.
Steak z vepřové kotlety bez kosti na roštu, jemná sýrová omáčka s kukuřicí, restované špecle
210 Kč
10.
Salát z trhaných listů se zelenými olivami promíchaný citronovým dresinkem, grilované kousky tuňáka
159 Kč
0, 3 Polévky: Hrachová s uzeninou 1
45 Kč
0, 3 Květáková 13
45 Kč
1.
180g Znojemská hovězí pečeně Dušená rýže 1
165 Kč
2.
150g Vepřové medajlonky z panenky s omáčkou demi glace, česnekový dip Americké brambory 137
175 Kč
3.
120g Uzená vepřová rolka, špenát Bramborový knedlík 5ks 13
157 Kč
4.
200sk Kuřecí stehno na paprice (1, 7) Těstoviny 13
160 Kč
5.
120g Smažený sýr, tatarská omáčka Vařený brambor 137
165 Kč
6.
120g Hovězí vařené, rajská omáčka (1, 9, 10) Houskový knedlík 5ks 13
165 Kč
Tomatová polévka, bazalkové pesto
80 Kč
1.
Roastbeef, míchaný salát s kuskusem, tzatziki
225 Kč
2.
Vepřová panenka, gratinované brambory, demi glace
235 Kč
3.
Telecí plec na paprice, tarhoňa s pečenými paprikami
235 Kč
4.
Smažená treska v těstíčku, mačkaný hrášek, vařený brambor
255 Kč
5.
Orecchiette aglio olio peperoncino, hovězí plátky, rukola
245 Kč
Hovězí vývar s játrovou rýží 139
55 Kč
1.
150g Kuřecí steak s pepřovou omáčkou, šťouchané brambory 1379
165 Kč
2.
150g Vepřový plátek po cikánsku, rýže 1379
158 Kč
1.
Jihocinska pikanti rybi polevka se zeleninou, paprikami, zazvorem, chilli, kousky rybich filetu, ryzovymi nudlemi a zelenymi bylinkami 35/ XL: 45; samostatně 45/XL:
55 Kč
2.
Filet z atlantickeho hejka zapeceny na recky zpusob se zlutymi rajcaty, maslovymi fazolemi a balkanskym syrem, bulgur se smazenou cibulkou, salatek
169 Kč
3.
Yeoneojang – korejsky cerstvy marinovany losos s nakladanym zazvorem a zelenou cibulkou, jasminova ryze, salatek
199 Kč
4.
Palive a vonave goanske vindalu s veprovym masem, bramborami, cerstvym chilli, koriandrem, a garam masala, jasminova ryze, salatek
169 Kč
5.
Kureci prsicko plnene listovym spenatem a modrym syrem, gratinovane brambory, salatek
199 Kč
6.
Ratatouille z pecene letni zeleniny, recka fava ze zluteho hrachu, sazene vejce
169 Kč
0, 33 l Mexická kukuřičná polévka se zakysanou smetanou a smaženou tortillou 1a, 3, 7/
45 Kč
1.
150g Kuřecí nudličky na červeném curry se zeleninou a kokosovým mlékem, jasmínová rýže s koriandrem 6/
175 Kč
2.
150g Vepřový steak, bylinková omáčka chimichuri, grilovaná kukuřice, pečené brambory s česnekovým zákysem 1a, 7/
175 Kč
3.
400g Bramborové noky quattro formaggi, krůtí filírované prso, pražené vlašské ořechy, rukola 1a, 3, 7, 8c/
169 Kč
Menu s hl. chodem I. 385, - / Menu s hl. chodem II. 455, - / Menu s hl. chodem III. 495, - / Menu s hl. chodem IV. 355, -
 
Cuketový krém se zakysanou smetanou s parmazánem
 
1.
Předkrm Carpaccio z vepřové kýty s octovou pralinkou, marinovanou hořčicí a křenovým chlebem
 
2.
Hlavní chod I. Krůtí roláda s batátovým pyré, šalotková tarhoňa a vinnou omáčkou
 
3.
Hlavní chod II. Rolovaná hovězí roštěná s koprovou omáčkou, vajíčkem „63“ a kynutým knedlíkem
 
4.
Hlavní chod III. Filet pražmy se zeleninovým krémem, marinovaný květák a omáčka ze sušených rajčat
 
5.
Hlavní chod IV. Hříbkové rizoto s pečenými žampiony, parmazánem hráškovými výhonky a bazalkovým pestem
 
6.
Dezert
 
7.
Medovník s karamelizovanými ořechy a drcenými karamelovými sušenkami.
 
8.
Vanilkové créme brullé s omáčkou z mirabelky a kalamansi, drcené pistácie.
 
9.
Parfait z lesních plodů s limetovým gelem a ostružinami a kakaovou oplatkou.