X
Meníčka
Jídelní lístek
Administrace
Registrace
Kontakt
Média o nás
Pro majitele restaurací
Profil portálu
Reklama
Hledat
Restaurace Zvon
Náměstí Přemysla Otakara II., 90/28, 370 01, České Budějovice
Dnes: 11:00 – 22:00
Telefon
E-mail
Web
Facebook
Trasa
Meníčka
Jídelní lístek
Info
Menu:
Neděle 21.9.2025
1.
Grilovaná masitá vepřová žebra s cibulovým chutney, hořčicí a čerstvým kmínovým chlebem
328 Kč
2.
Burger naháč se sázeným vejcem, opečenými bramborami a domácí zauzenou majonézou
286 Kč
3.
Domácí Sachr dort se šlehačkou
128 Kč
Pondělí 22.9.2025
Dršťková polévka s čerstvou pažitkou
87 Kč
1.
Holandský řízek z vepřového boku s jihočeskými sýry, se šlehanou máslovou bramborovou kaší a kyselou znojemskou okurkou
187 Kč
2.
Špikované telecí srdce se smetanovou omáčkou a domácími karlovarskými knedlíky
178 Kč
3.
Spaghetti s boloňským telecím ragú, sypané sýrem Gran Moravia
187 Kč
4.
Kuřecí nudličky marinované v sójové omáčce, medu a sezamu, s pečenou jasmínovou rýží
187 Kč
5.
Rybí krokety z tresky, se šlehanou máslovou bramborovou kaší
218 Kč
Úterý 23.9.2025
Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou
78 Kč
1.
Domácí meruňkové knedlíky se strouhaným tvarohem, přelité smetanovým karamelem
178 Kč
2.
Čevabčiči z hovězího krku, s vařenými petrželkovými bramborami, šalotkou a hořčicí
187 Kč
3.
Pečená vepřová krkovice se švestkovým červeným zelím a domácími bramborovými plackami
187 Kč
4.
Restovaná kuřecí prsa s omáčkou z rajčat, oliv a kaparů, s pečenou jasmínovou rýží
197 Kč
5.
Do růžova pečený roastbeef z mysletínského hovězího, se šlehanou máslovou bramborovou kaší a redukcí z červeného vína
228 Kč
Středa 24.9.2025
Kulajda s čerstvým koprem, houbami, bramborami a vejci
87 Kč
1.
Tradiční šukofleky s uzeným lišovským bokem, zapečené smetanou a vejci s okurkovým salátem
187 Kč
2.
Restované kuřecí nugety, prohozené se salátem z čerstvé zeleniny a zálivkou z koriandru, pepře a chilli
187 Kč
3.
Mysletínský hovězí vařený krk, se smetanovou žampionovou omáčkou a pečenou jasmínovou rýží
187 Kč
4.
Filety z makrely s pečenými bramborami a omáčkou z hrubozrnné hořčice
228 Kč
5.
Mysletínská telecí játra dušená na červeném víně se šalotkou, slaninou a pečenými jablky, se šlehanou máslovou bramborovou kaší
197 Kč
Čtvrtek 25.9.2025
Česneková krémová polévka s máslovými krutony
78 Kč
1.
Vepřová plec dušená v mrkvi, se šťouchanými bramborami s jarní cibulkou
178 Kč
2.
Penne s kousky mozzarelly, rajčaty, salátem rukola a kapary
187 Kč
3.
Špíz z jihočeských sýrů, s vařenými petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou
187 Kč
4.
Špikované králičí stehno s krémovou omáčkou z dijonské hořčice se šťouchanými bramborami s jarní cibulkou
228 Kč
5.
Filírovaný flap steak s hříbkovou omáčkou a šťouchanými bramborami
248 Kč
Pátek 26.9.2025
Krém ze zeleného hrášku, s mátou a máslovými krutony
78 Kč
1.
Čočka nakyselo s vídeňským párkem, sázeným vejcem s čerstvým chlebem a kyselou znojemskou okurkou
178 Kč
2.
Rýžové nudle prohozené s restovanými kuřecími prsy, lilkem, cuketou a domácí ústřicovou omáčkou
187 Kč
3.
Kuřecí stehno pečené v parmazánové strouhance na variaci čerstvých trhaných listových salátů s cherry rajčátkem
197 Kč
4.
Pšeničná tortilla plněná krůtím prsem připraveným sous-vide, listovým salátem, s domácím jogurtovým dresinkem a mangem
218 Kč
5.
Filety čerstvého pstruha, pečené na citronovém pepři s grilovanou čerstvou zeleninou
248 Kč
Sobota 27.9.2025
1.
Steak z tuňáka marinovaný v olivovém oleji s citronovou šťávou a asijským salátkem
328 Kč
2.
Mysletínský hovězí karabáček vařený v silném vývaru, s omáčkou z lesních hub a pečenou jasmínovou rýží
298 Kč
3.
Vanilkové Crème Brûlée s karamelovou krustou
128 Kč
Otevírací doba
Pondělí:
11:00 – 23:00
Úterý:
11:00 – 23:00
Středa:
11:00 – 23:00
Čtvrtek:
11:00 – 23:00
Pátek:
11:00 – 24:00
Sobota:
11:00 – 24:00
Neděle:
11:00 – 22:00