MENU C: Kuřecí vývar s masem, smažený hrášek, zelenina (1, 3, 7, 9) & Grilovaný steak z hovězího ořechu, pečené americké brambory, rajčatový majonézov... 137
4.
MENU D: Kuřecí vývar s masem, smažený hrášek, zelenina (1, 3, 7, 9) & Portobello, marinované tofu v sezamové housce, rajčata, majonéza, listy salátů, ... 136711
5.
MENU E: Kuřecí vývar s masem, smažený hrášek, zelenina (1, 3, 7, 9) & Pečený filet z pražmy královské se středomořskou restovanou zeleninou GF 4911
Pátek 15.8.2025
POLÉVKA A HLAVNÍ CHOD
MENU A-D 255, - l MENU E 285, -
1.
MENU A: Frankfurtská polévka s párkem a bramborem (1, 9, 11) & Mozzarella di Bufala, plátky sušené šunky, listy salátů, rukola, rajčata, bazalkový ole... 137
2.
MENU B: Frankfurtská polévka s párkem a bramborem (1, 9, 11) & Vepřová panenka s tymiánem sous-vide, petrželové pyré, pečená zelenina GF 9
3.
MENU C: Frankfurtská polévka s párkem a bramborem (1, 9, 11) & Kuřecí prsa pečená na grilu s ledovým salátem a rajčaty v kukuřičné tortile s pečeným b... 137
4.
MENU D: Frankfurtská polévka s párkem a bramborem (1, 9, 11) & Sójové maso ve sladkokyselé omáčce, jasmínová rýže V, VG, GF 612
5.
MENU E: Frankfurtská polévka s párkem a bramborem (1, 9, 11) & Grilovaný hovězí rump steak, smažené bramborové krokety, rajčatová majonézová omáčka 137