Hovězí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou
Česneková polévka se šunkou, sýrem a opečenými krutony
Francouzská cibulačka gratinovaná sýrem ”Ementál"
Předkrmy
Carpaccio z hovězí svíčkové s bazalkovým pestem, rukolou a hoblinkami parmezánu
Tatarák z pravé hovězí svíčkové s česnekovými topinkami
Tatarák po starofrancouzsku z pravé svíčkové se steakovými hranolkami
Tatarák z norského lososa s toastovým chlebem
Saláty
Ceasar salát s parmazánem a česnekovými krutony
Ceasar salát s grilovaným kuřecím masem a parmazánem
Ceasar salát s grilovaným lososem a parmazánem
Salát z trhaných listů s jablky, nivou, lískovými ořechy o a medovým vinagrete
Trhaný salát se sušenými rajčaty, balsamikem a gratinovaným kozím sýrem s medem na toastu s jablečným chutnay
Přílohové saláty 200g Šopský, Italský, Listový s. balsamikem
Rozpečená bageta
Domácí pasta
Tagliatelle s grilovanými kousky lososa se smetanovým špenátem, rajčaty a olivami sypané hoblinkami parmezánu
Tagliatelle s kuřecím masem a omáčkou z pravých hřibů
Tagliatelle s kachním ragu, drcenými rajčaty a kořenovou zeleninou sypané parmazánem
Risotto z Arborio rýže s kuřecím masem, zeleninou a rajčaty
Risotto z Arborio rýže s pravými hřiby, smetanou a parmezánem
Bramborové gnocchi se slaninou, kuřecím masem, smetanou a špenátem, sypané parmezánem
Hlavní chody
Kachní ragu s kořenovou zeleninou a červeným vínem podávané s bramborovou kaší
Anglický roastbeef s hranolkami a tatarskou omáčkou
Grilované nudličky z hovězí roštěné s koriandrem, římským kmínem, hranolkami a hořčicí s grilovanou zeleninou
Smažené řízečky z vepřové panenky s jemnou bramborovou kaší
Vepřová panenka balená ve slanině s houbovým ragú šťouchaným bramborem s cibulkou a smetanou
Grilovaná vepřová krkovička gratinovaná sýrem modrého typu s americkými bramborami
Grilovaný kuřecí steak se žampiony, šunkou zapečený sýrem a šťouchanými bramborami se smetanou a cibulkou
Kuřeci prsíčko ”Supreme" s mačkanými brambory s listovým špenátem a silnou štávou z výpeku
Filírované kuřecí prsíčko po provensálsku se žampiony bílým vínem a dijonskou hořčicí s hranolkami
Smažené kuřecí nugetky v těstíčku s hranolkami a ďábelskou omáčkou
Filírované kachní prsíčko se zeleninovým ragú a kukuřičnou polentou
Speciality české kuchyně
Svíčková na smetaně s brusinkami a domácím houskovým
Pomalu tažená hovězí líčka servírovaná na bramborové kaši s omáčkou z červeného vína a kořenové zeleniny
Pomalu pečené kachní stehno, podávané s červeným zelím a houskovým knedlíkem
Speciality z hovězího masa
Hovězí burger s česnekovým dipem, rajčaty a kyselou okurkou s hranolkami
Grilovaný Filet ”Mignon" z hovězí svíčkové s provensálskou omáčkou a steakovými hranolky
Rump steak s grilovanou zeleninou s bramborem a pepřovou omáčkou
Hovězí biftek se sázeným vejcem
Hovězí biftek balený ve slanině
Hovězí biftek 300g / 400
Omáčky a dipy k biftekům: Pepřová omáčka, Houbová omáčka, BBQ omáčka, Nivová omáčka 79
Přílohy k biftekům: Fritované fazolky, Grilovaná zelenina, Listový špenát s česnekem, Hranolky, Americké brambory, Šťouchané brambory s cibulkou a slaninou, Kukuřičná polenta
Ryby
Grilovaný losos se smetanovými brambory se špenátem a jemnou kari omáčkou
Grilovaný steak z halibuta podávaný s parmazánovo-bramborovou kaší a omáčkou ze sušených rajčat a kapary
Dezerty
Foret Noir
Jahodové knedlíčky,, Raffaelo´´ na čokoládové omáčce