Carpaccio se sušenými cherry rajčaty, černými olivami a hoblinami Parmezánu
215 Kč
BBQ Beef Sliders variace dvou mini “burgrů“ s trhaným hovězím masem, čedarem, naší nakládanou okurkou a BBQ omáčkou, s trhaným hovězím masem, modrým sýrem a cibulovou marmeládou, podávané se salátem coleslaw
175 Kč
Jáma Wings kuřecí křidélka v jemné rajčatovo-česnekové omáčce s porcí řapíkatého celeru, karotkou a sýrovým dipem
155 Kč
Šťavnaté steaky
300g Rib-eye Steak (Brazílie – Black Angus) Doporučená úprava medium rare/medium Šťavnatý steak z hovězího vysokého roštěnce s tukovým okem, které masu propůjčuje skvělou chuť a šťavnatost
495 Kč
600g Rib-eye Steak (Brazílie – Black Angus) Doporučená úprava medium rare/medium Šťavnatý steak z hovězího vysokého roštěnce s tukovým okem, které masu propůjčuje skvělou chuť a šťavnatost
935 Kč
250g Filet Mignon Steak (Argentina - Black Angus) Doporučená úprava rare/ medium rare Hovězí steak ze svíčkové s jemným tukovým mramorováním
560 Kč
500g Filet Mignon Steak (Argentina - Black Angus) Doporučená úprava rare/ medium rare Hovězí steak ze svíčkové s jemným tukovým mramorováním
1120 Kč
250g Flat Iron Steak (Argentina – Black Angus) Doporučená úprava medium rare/medium křehký steak s jemným tukovým mramorováním, skvělý na gril. Také známy jako „Top Blade“ či ,,Butlers steak“ nebo Oyster blade“
375 Kč
400g Flat Iron Steak (Argentina – Black Angus) Doporučená úprava medium rare/medium křehký steak s jemným tukovým mramorováním, skvělý na gril. Také známy jako „Top Blade“ či ,,Butlers steak“ nebo Oyster blade“
585 Kč
Z grilu
Cajun Kuřecí Steak s cajunským kořením, pečenou paprikou plněnou rajčatovou salsou, podávaný s grilovanou zeleninou
255 Kč
BBQ Pork Ribs Pečená vepřová žebra potřená BBQ omáčkou, podávaná s domácími hranolky a salátem coleslaw