Špagety s krevetami -restované krevety na extra panenském olivovém oleji s česnekem, listovou petrželkou, cherry rajčaty a krevetami, sypané parmezáne...
189 Kč
2.
Tatarský biftek - jemně nasekaná syrová hovězí svíčková s cibulí, červenou paprikou, česnekem, kečupem, worchestrem a hořčicí, podávaná vaječným žlout...
199 Kč
3.
Kuřecí ¨kung pao-restované kuřecí prso s rýžovým vínem, sojovou omáčkou, pórkem a jarní cibulkou, podávané s jasmínovou rýží/5/
179 Kč
4.
Vepřová panenka -vepřová panenka s tymiánem, balená v anglické slanině, podávané s hranolky, fazolkami se slaninou a přírodní šťávou/1/
185 Kč
5.
Vege špagety - extra panenský olivový olej s česnekem, listovou petrželkou a cherry rajčaty, sypané parmezánem /1,3,7,10/
169 Kč
6.
Hovězí guláš – hovězí tažený v silném cibulovém základu s maďarskou paprikou, česnekem a majoránkou, podávaný s karlovarským knedlíkem a cibulí /1,3,7...
179 Kč
7.
Králík Braillon -pomalu pečené kralíčí stehno s dijonskou hořčicí, suchým bílým vínem, kořenovou zeleninou, tymiánem a smetanou, podávané s domácím šu...