Ball Tip – špička ořechu Hovězí maso z předkýtí, vyzrálé maso, může být jemně kryté tukem, který podpoří výjimečnou šťavnatost a chuť steaku 220g320g 345 |
455 Kč
Striploin – nízký roštenec Striploin, neboli New York Strip Steak, je libový kus masa pocházející z hřbetní části. 1 až 2 cm tukové krytí dodává tomuto steaku výtečnou chuť a proto také širokou oblibu 220g320g 415 |
535 Kč
Flank – pupek Hovězí maso známé taky jako,, bavette“, jedná se o široký kus plochého svalu. Velmi šťavnaté hovězí s minimem tuku 220g|320g 425 |
545 Kč
Tritip Steak – zadní kýta Část zadní kýty mezi ořechem a květovou špičkou. Vyznačuje se křehkým vláknem a tukovým krytím, které zajišťuje steaku výraznou chuť 220g|320g 415 |
535 Kč
Heart of Rump – rumpsteak Hovězí stejk ze zadního masa, s výraznější chutí a silnějšími vlákny. Libovější, ale ne tak jemný a křehký 220g|320g 365 |
475 Kč
Tenderloin – Svíčková Velmi jemné libové hovězí maso, téměř bez tuku. 220g|320g 535 |
685 Kč
Rib Eye – vysoký roštěnec Hovězí maso prorostlé tukem, bývá označováno za nejšťavnatější steak. Právě tuk dává tomuto steaku typickou chuť. 320g