Čerstvé ryby patří k hlavním pilířům naší nabídky, proto jsme pro vás připravili speciální nabídku pokrmů připravených z nejčerstvějších mořských plodů, jako jsou langusty, mušle, krevety nebo chobotnice.
O přípravu těchto kulinářských skvostů se postarají naši šéfkuchaři Tomáš Juřík a František Pospíšil, kteří svým umem a vášní pro kvalitní gastronomii povýší mořské speciality na skutečný zážitek pro vaše chuťové pohárky.
Akce začíná ve čtvrtek od 11:00 až do vyprodání. Menu uveřejníme vždy týden před akcí.
Vychutnejte si vůni a chuť moře s Františkem Pospíšilem a Tomášem Juříkem. Naučíte se připravovat plněné kalamáry nebo humra, pracovat s ústřicemi a mušlemi a dokonale filetovat ryby. Tento kurz je ideální pro všechny milovníky mořských plodů a grilovaných delikates.
Přesuňte se s námi na jeden večer do Toskánska a užijte si atmosféru plnou italských chutí, vyzrálého hovězího masa, grilování na terase, červeného vína a pohodové letní nálady.
Během večera budeme servírovat toskánské speciality a před vámi připravovat exklusivní vyzrálé hovězí maso typu US prime beef. O výběr prémiových vín typu Chianti se letos postará La Fattoria, která je také osobně představí a doplní o krátký úvod k jejich původu a kombinaci s jídlem.
Grilování proběhne přímo na terase Lobster Bistro. Bude to zkrátka akce, na kterou jen tak nezapomenete.
Kapacita je omezená a rezervace je nutná. Rezervovat je možné jednotlivá místa nebo celé stoly.
Při rezervaci stolu pro 10 osob - zvýhodněná cena 1 810 Kč / osoba
Milujete italskou kuchyni? A chcete bez omezení degustovat spoustu pasty, pizzy, noků a oblíbených předkrmů? Právě pro vás připravuje šéfkuchař František Pospíšil a Tomáš Juřík se svým týmem italské odpoledne formou "All you can eat". Můžete se těšit na 15 druhů neapolské pizzy, 11 jídel z těstovin a také rizota a noky. V antipasti baru vás bude čekat výběr uzenin, sýrů a salátů z celé Itálie.
Kurz zaměřený na tradiční toskánskou kuchyni a podzimní suroviny. Naučíte se připravit dobře vyváženou polentu, která tvoří základ mnoha jídel italského venkova. Zaměříme se na zpracování divočáka a jeho vhodnou úpravu pro podzimní období. Součástí kurzu jsou i recepty na jednoduché domácí těstoviny inspirované kuchyní z okolí Florencie. Kurz vede šéfkuchař František Pospíšil.