Rib Eye – vysoký roštěnec320g Hovězí maso prorostlé tukem, bývá označováno za nejšťavnatější steak. Právě tuk dává tomuto steaku typickou chuť.
565 Kč
Ball tip – špička ořechu220g 345 320g Hovězí maso z předkýtí, vyzrálé maso, může být jemně kryté tukem, který podpoří výjimečnou šťavnatost a chuť steaku.
455 Kč
Svíčková220g 535 320g Velmi jemné libové hovězí maso, téměř bez tuku.
685 Kč
Flank – pupek220g 425 320g Hovězí maso známé také jako "bavette", jedná se o široký kus plochého svalu, který pokud se nakrájí na plátky přes vlákno, vytvoří rozplývající se plátky šťavnatého hovězího s minimem tuku.
545 Kč
Striploin - nízký roštěnec220g 415 320g Striploin, neboli New York Strip Steak, je libový kus masa pocházející z hřbetní části. 2 až 3 cm tukového krytí dodává tomuto stejku výtečnou chuť.