Otevírací doba
- Pondělí: 10.00 – 22.00
- Úterý: 10.00 – 22.00
- Středa: 10.00 – 22.00
- Čtvrtek: 10.00 – 22.00
- Pátek: 10.00 – 24.00
- Sobota: 15.00– 24.00
- Neděle:
Po staletí je Indie známá jako země zlata a aromatického koření. Indická kuchyně pak jako nenapodobitelné dílo filosofie a náboženství. Klima Indie poskytuje podmínky pro růst nesčetných druhů koření a bylinek. Jejich použití indický národ zhodnotil v tisíciletých zkušenostech a vytvořil tak vyjímečnou a osobitou kuchyni. Žádná jiná kuchyně na světě se nemůže rovnat s jejím půvabem, tajemstvím a rafinovaností. Žádná jiná kuchyně nespojuje chuť pokrmu a jeho blahodárný vliv na lidské zdraví tak dobře,jako indická jídla.