120 g Kapří stripsy, koprová majonéza, hranolky z čerstvé zeleniny, topinka z bílého pečiva 1347
219 Kč
Polévky
0, 33 l Silný vývar z hovězí oháňky s kořenovou zeleninou, nudlemi, masem a játrovými knedlíčky 1379
99 Kč
0, 33 l Kulajda s hříbky, bramborami, smetanou, koprem a zastřeným vejcem 137
99 Kč
Šéf doporučuje
350 g Pomalu pečené hovězí žebro po burgundsku, kořenová zelenina, žampiony, smetanová bramborová kaše 179
329 Kč
Česká kuchyně
200 g Candát pečený na kmíně a másle, restované brambory s cibulí a česnekem, celerová remuláda s mrkví a pastinákem 3479
329 Kč
280 g Konfitovaná vykostěná kachna, bramborové lokše, červené hlávkové zelí, vídeňská cibulka, škvarky 137
295 Kč
150 g Guláš z telecího krku dušený na černém pivě s majoránkou, cibule, strouhaný křen, bramboráčky 137
289 Kč
150 g Hovězí špikovaná falešná svíčková na smetaně, brusinky, domácí houskové knedlíky 137910
289 Kč
Specialita beránku
200 g TAFEL SPITZ – tabulová (květová) špička, tažená v silném vývaru s kořenovou zeleninou, morkovou kostí a divokým kořením, podávaná jako polévka s celestýnskými nudlemi, ale i jako hlavní chod– šťavnatý hovězí plátek s křenem, jablečnou „vejmrdou“, studenou pažitkovou omáčkou 1379
395 Kč
Hlavní chody
Čerstvá ryba, dle denní nabídky 4
200 g Krůtí medailonky na zelenině ratattouille, omáčka ze sušených rajčat 17