TIP ŠÉFKUCHAŘE: KACHNÍ PRSA na grilu ovoněná tymiánem s višňovou omáčkou, restovanými bramborovými plátky a listovým salátem (bez lepku) 150g 79
195 Kč
2.
KRŮTÍ ROLÁDA plněná listovým špenátem, sušenými rajčaty a mozzarellou s jemným bramborovým pyré, malý řecký salát s olivami a fetou (bez lepku) 150g 79
179 Kč
3.
MAĎARSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ z vyzrálého hovězího krku s restovanými paprikami v silné omáčce s červenou cibulkou, houskové knedlíky 150g 1379
175 Kč
Čtvrtek 14.8.2025
Cibulačka se sýrovým krutonem 0, 25l 1379
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA protýkaná vyuzeným špekem s mačkaným hráškem a batátovým pyré (bez lepku) 150g 79
195 Kč
2.
HOVĚZÍ VÁLEČEK v houbové omáčce z hříbků a žampionů zjemněné smetanou, smažené bramborové rösti, zelný salát s mrkví a křenem 150g 1379
179 Kč
3.
LASAGNE „POLLO SPINACHI“ italské těstoviny s kousky kuřecích prsou, špenátem a smetanovým bešamelem, gratinované mozzarellou 300g 1379
175 Kč
Pátek 15.8.2025
Brokolicový krém s krutony 0, 25l 1379
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ na červeném víně s kořenovou zeleninou a hříbky, podávaný se špekovými knedlíky 150g 1379
195 Kč
2.
KUŘECÍ PRSA filírovaná na salátové variaci s orientálním dresinkem a rozpečeným pita chlebem 300g 137
179 Kč
3.
VEPŘOVÁ KOTLETA na grilu s lehkou pepřovou omáčkou a hranolky, fresh salátek (bez lepku) 150g 79