Guiso - Teplý dušený pokrm z masa a zeleniny, perfektní na podzimní dny.
145 Kč
2.
Paella de pollo - paella s kuřecím masem a zeleninou.
195 Kč
3.
Carrilleras de cerdo - Pomalu tažená vepřová líčka na víně Jerez, podávaná s dozlatova opečenými bramborami.
245 Kč
4.
Huevos rotos con jamón ibérico - Volská oka na dozlatova opečených bramborách, podávaná s plátky pravého jamónu ibérico.
210 Kč
5.
Albóndigas - Masové kuličky v domácí rajčatové omáčce, podávané se zlatavými smaženými bramborami.
195 Kč
6.
Revuelto con chorizo - Tradiční španělské revuelto s chorizem. Výrazná kombinace choriza, cibule a vajec, doplněná o křupavé bramborové nitky. Jednodu...
195 Kč
7.
Revuelto con bacalao - směs z tresky, cibule, vajec, olivového oleje a koření. Jemná textura, výrazná chuť moře a křupavé bramborové nitky.
195 Kč
8.
Postre del día - Sladká tečka
95 Kč
Středa 10.12.2025
1.
Guiso - Teplý dušený pokrm z masa a zeleniny, perfektní na podzimní dny.
145 Kč
2.
Paella de pollo - paella s kuřecím masem a zeleninou.
195 Kč
3.
Carrilleras de cerdo - Pomalu tažená vepřová líčka na víně Jerez, podávaná s dozlatova opečenými bramborami.
245 Kč
4.
Huevos rotos con jamón ibérico - Volská oka na dozlatova opečených bramborách, podávaná s plátky pravého jamónu ibérico.
210 Kč
5.
Albóndigas - Masové kuličky v domácí rajčatové omáčce, podávané se zlatavými smaženými bramborami.
195 Kč
6.
Revuelto con chorizo - Tradiční španělské revuelto s chorizem. Výrazná kombinace choriza, cibule a vajec, doplněná o křupavé bramborové nitky. Jednodu...
195 Kč
7.
Revuelto con bacalao - směs z tresky, cibule, vajec, olivového oleje a koření. Jemná textura, výrazná chuť moře a křupavé bramborové nitky.
195 Kč
8.
Postre del día - Sladká tečka
95 Kč
Čtvrtek 11.12.2025
1.
Guiso - Teplý dušený pokrm z masa a zeleniny, perfektní na podzimní dny.
145 Kč
2.
Paella de marisco - pravá španělská paella s mořskými plody.
295 Kč
3.
Carrilleras de cerdo - Pomalu tažená vepřová líčka na víně Jerez, podávaná s dozlatova opečenými bramborami.
245 Kč
4.
Huevos rotos con jamón ibérico - Volská oka na dozlatova opečených bramborách, podávaná s plátky pravého jamónu ibérico.
210 Kč
5.
Albóndigas - Masové kuličky v domácí rajčatové omáčce, podávané se zlatavými smaženými bramborami.
195 Kč
6.
Revuelto con chorizo - Tradiční španělské revuelto s chorizem. Výrazná kombinace choriza, cibule a vajec, doplněná o křupavé bramborové nitky. Jednodu...
195 Kč
7.
Revuelto con bacalao - směs z tresky, cibule, vajec, olivového oleje a koření. Jemná textura, výrazná chuť moře a křupavé bramborové nitky.
195 Kč
8.
Postre del día - Sladká tečka
95 Kč
Pátek 12.12.2025
1.
Guiso - Teplý dušený pokrm z masa a zeleniny, perfektní na podzimní dny.
145 Kč
2.
Paella de pollo - paella s kuřecím masem a zeleninou.
195 Kč
3.
Carrilleras de cerdo - Pomalu tažená vepřová líčka na víně Jerez, podávaná s dozlatova opečenými bramborami.
245 Kč
4.
Huevos rotos con jamón ibérico - Volská oka na dozlatova opečených bramborách, podávaná s plátky pravého jamónu ibérico.
210 Kč
5.
Albóndigas - Masové kuličky v domácí rajčatové omáčce, podávané se zlatavými smaženými bramborami.
195 Kč
6.
Revuelto con chorizo - Tradiční španělské revuelto s chorizem. Výrazná kombinace choriza, cibule a vajec, doplněná o křupavé bramborové nitky. Jednodu...
195 Kč
7.
Revuelto con bacalao - směs z tresky, cibule, vajec, olivového oleje a koření. Jemná textura, výrazná chuť moře a křupavé bramborové nitky.