X

Hodonín

Zvolenému filtru vyhovuje 7 restaurací
Žampionový krém 179
 
1.
Vepřové karé sous-vide na žampionech s jasmínovou rýží 17
175 Kč
2.
Šumajstr se škvarky, vídeňskou cibulkou, majoránkou, česnekem a kyselou okurkou 1
170 Kč
3.
Smažený kuřecí prsní řízek s bramborovou kaší a zeleninovým salátem 137
175 Kč
4.
Vepřové výpečky s dušenou kapustou a vařenými bramborami 1710
169 Kč
5.
Hovězí svíčková na smetaně s kynutými knedlíky, brusinkami, citronem a šlehačkou 137
260 Kč
Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou 1, 3, 9
 
Krémová z dýně hokaido 1, 7
 
1.
Bramborové knedlíky plněné uzným masem, zelí 1, 3, 7
 
2.
Langoš s bbq kuřecím masem a čedarem 1, 3, 7
 
3.
Kuřecí roláda s těstovinou a paprikovou omáčkou 1, 3, 7
 
4.
Restovaná thajská rýže s vepřovým masem a zeleninou 3
 
5.
Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatarkou 1, 3, 7
 
Objednat jídlo online 05:00 - 13:00
Přijímáme hotovost, stravenky, karty i EURO
 
Objednávky na meníčka přijímáme 10:00-13:00, při objednávce do 300kč, 20kč za rozvoz
 
Nově múžete objednávat ONLINE už od 6:00
 
1.
Boloňské špagety s mozzarellou
109 Kč
2.
Lasagne (r. o. lasagne. mozzarella)
109 Kč
3.
Lasagne 4sýry (r. o. lasagne. mozzarella, it sýr, cheddar, niva)
129 Kč
4.
Špagety "Alfredo" (kuřecí maso, smetanová omáčka, it. sýr)
129 Kč
5.
L-pizza 9 cheese (r. o., balkán, niva, sýr s bílou plýsní, it. sýr, mozzarella, gouda, uzený sýr, cheddar)
239 Kč
Objednat jídlo online 07:00 - 13:00
Jídla na závoz lze objednat na tel. čísle 776 596 356 nebo online.
 
Menu na závoz stojí 150, - Kč (2x obal).
 
Hovězí s rýží a hráškem
30 Kč
Česneková
30 Kč
Žampionová
30 Kč
1.
120 g Hovězí pečeně na slanině, dušená rýže
140 Kč
2.
150 g Valašský vepořvý plátek, knedlík
130 Kč
3.
150 g Smažená vepřová krkovička, vařené brambory
130 Kč
4.
150 g Konfitovaná kuřecí prsa, šťouchané brambory
130 Kč
5.
Menu: Žampionová polévka, Francouzské brambory, zelný salát
140 Kč
6.
Specialita: 150 g Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, hranolky
150 Kč
Restaurace má tento den zavřeno.
Restaurace má tento den zavřeno.