Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 11:00 – 23:00
- Neděle: 11:00 – 22:00
Menu: 11:00 – 15:00
Pátek 5.12.2025
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
Rybí krémová polévka s mladým pórkem, koprem, citronovým olejem a krutony68 Kč
-
1. Seafood salát s grilovanými krevetami, vongolemi a tuňákem, na mladých listech salátů se sušenými tomaty a fenyklem s citronovým vinaigrette a bylinkovou bagetou275 Kč
-
2. Fusilli se zvěřinovým ragú se zeleninou, bylinami a hříbky, sýr parmazán238 Kč
-
3. Smažená kuřecí křidélka - marinovaná v naší BBQ omáčce, servírovaná s krájenou čerstvou karotkou, okurkou a řapíkatým celerem, doplněné tradičními omáčkami, zakysaná smetana s česnekem a mangochilli, bylinková bageta255 Kč
-
4. Španělský ptáček z hovězí kýty plněný slaninou, vejcem, okurkou a párkem s dijonskou hořčicí, v silné omáčce, servírovaný s dušenou rýží basmati198 Kč
-
5. Grilovaný flank steak z irských býků Black Angus s hrubým pepřem, servírovaný s mačkanými brambory s máslem a restovanou cibulkou, doplněný krémovou hříbkovou omáčkou a pečenou červenou řepou na másle285 Kč
-
6. Grilovaný filet z čerstvé ryby 180g dle denní nabídky, servírovaný s maltézskou omáčkou z vína, žloutků a pomerančů, bramborovým pyré, doplněný karotkou, brokolicí a květákem na másle315 Kč
Sobota 6.12.2025
-
1. Tartar z tuňáka-krájený z čerstvého filetu žlutoploutvého tuňáka s pikantní japonskou marinádou ze sojové majonézy a koření, doplněný avokádem, granátovým jablkem, marinovaným zázvorem, wakame salátem a japonskou marinovanou ředkv275 Kč
-
2. Grilovaný ball tip steak 200g-křehký steak z amerického hovězího, ze špičky vyzrálého ořechu kýty, grilovaný na dřevěném uhlí, servírovaný s tuřínovým pyré, restovanými houbami a borůvkovou omáčkou525 Kč
-
3. Grilovaný steak z mečouna 200g-grilovaný steak z čerstvé ryby, servírovaný s divokou brokolicí na másle, lehkou citronovou omáčkou, a smaženou bramborovou slámou515 Kč
-
4. Plněné višňové ravioli-naše taštičky z tenkého těsta, plněné višněmi, servírované s ořechovo-karamelovým krokantem, višňovou omáčkou a sladkým tvarohem158 Kč
Neděle 7.12.2025
-
1. Tartar z tuňáka-krájený z čerstvého filetu žlutoploutvého tuňáka s pikantní japonskou marinádou ze sojové majonézy a koření, doplněný avokádem, granátovým jablkem, marinovaným zázvorem, wakame salátem a japonskou marinovanou ředkv275 Kč
-
2. Grilovaný ball tip steak 200g-křehký steak z amerického hovězího, ze špičky vyzrálého ořechu kýty, grilovaný na dřevěném uhlí, servírovaný s tuřínovým pyré, restovanými houbami a borůvkovou omáčkou525 Kč
-
3. Grilovaný steak z mečouna 200g-grilovaný steak z čerstvé ryby, servírovaný s divokou brokolicí na másle, lehkou citronovou omáčkou, a smaženou bramborovou slámou515 Kč
-
4. Plněné višňové ravioli-naše taštičky z tenkého těsta, plněné višněmi, servírované s ořechovo-karamelovým krokantem, višňovou omáčkou a sladkým tvarohem158 Kč
Pondělí 8.12.2025
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
Podještědské kyselo s bramborem, smaženými vejci a lesními houbami68 Kč
-
1. Grilované kachní prso, upravené v sous-vide, servírované na listovém salátu s řepou, ořechy a marinovanou hruškou, pomerančovo-medový dresink, bylinková bageta245 Kč
-
2. Linguine Rosemarie- tenké italské těstoviny s restovanými krevetami, rozmarýnem, tomaty, smetanou a kapkou citronové šťávy, křupavá kořeněná chlebová pangritáta275 Kč
-
3. Smažená piccata z kuřecích prsou v parmazánovém těstíčku, servírovaná s citronovou omáčkou s kapari, naším bramborovým pyré a máslovou karotkou248 Kč
-
4. Pečená kančí kýta v brusinkové omáčce, provoněná farmářskou slaninou a bylinkami, servírovaná s naším karlovarským knedlíkem198 Kč
-
5. Grilovaný Ball Tip steak z hovězí kýty prémiového US Beef, servírovaný s omáčkou ze zeleného pepře a Demi Glacé, bramborovými miskami s bylinkovým Créme fraiche a restovanou kukuřicí na másle s chilli285 Kč
-
6. Grilovaný filet z mořského okouna, servírovaný s omáčkou Prosecco, doplněný glazírovanou zimní zeleninou a bramborovým pyré315 Kč
Úterý 9.12.2025
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
kuřecí vývar s tyrolským knedlíčkem a máslovou zeleninou68 Kč
-
1. Tartar z čerstvého filetu žlutoploutvého tuňáka doplněný sezamovým olejem, avokádem, kapkou wasabi a omáčkou Ponzu, servírovaný s křupavými toasty265 Kč
-
2. Rigatoni s čerstvým kozím sýrem, ořechy, listovým špenátem, žampiony a omáčkou z prosecca248 Kč
-
3. Anglický sekaný hovězí steak, grilovaný na dřevěném uhlí s bylinkovým máslem, sázené vejce, domácí hranolky, česneková majonéza, listový salát265 Kč
-
4. Zvěřinové ragů, dušené s červeným vínem, brusinkami, houbami a kořenovou zeleninou, dušená rýže Basmati198 Kč
-
5. Grilovaný Ball Tip steak z hovězí kýty prémiového US Beef, servírovaný s omáčkou ze zeleného pepře a Demi Glacé, bramborovými miskami s bylinkovým Créme fraiche a restovanou kukuřicí na másle s chill285 Kč
-
6. Grilovaný filet z mořského okouna, servírovaný s omáčkou Prosecco, doplněný glazírovanou zimní zeleninou a bramborovým pyré315 Kč
Středa 10.12.2025
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
Španělská fazolová polévka s chorizem, rajčaty a čerstvými bylinami68 Kč
-
1. Salát Waldorf- tradiční salát z jablek, řapíkatého celeru, hroznového vína, ořechů a lehkého krémového dresinku s citronovou šťávou, doplněné grilovaným kuřecím steakem245 Kč
-
2. Pulled goose burger -s trhaným husím konfitem, naším jablečným BBQ, salátem, rajčaty, marinovanou červenou cibulkou, a sýrem cheddar, smažené brambory ve slupce, listový salát, chilli majonéza265 Kč
-
3. Grilovaná vepřová pluma, jedinečná partie z krku španělských vepříků s dijonskou hořčičnou omáčkou, fazolkami a Lyonskými bramborami s bylinami a cibulí258 Kč
-
4. Trhané kuře na smetanové paprice, náš karlovarský knedlík/ vařené těstoviny198 Kč
-
5. Grilovaný Ball Tip steak z hovězí kýty prémiového US Beef, servírovaný s omáčkou ze zeleného pepře a Demi Glacé, bramborovými miskami s bylinkovým Créme fraiche a restovanou kukuřicí na másle s chill285 Kč
-
6. Grilovaný filet z mořského okouna, servírovaný s omáčkou Prosecco, doplněný glazírovanou zimní zeleninou a bramborovým pyré315 Kč
Čtvrtek 11.12.2025
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
Krémová česneková polévka s bylinkovým pestem a krutony68 Kč
-
1. Roastbeef pokébowl -tradiční havajský pokrm s vařenou sladko- kyselou sushi rýží, avokádem, mangem, marinovaným zázvorem, wakame řasou, koriandrem, čerstvou zeleninou, sezamem a Yakitori omáčkou275 Kč
-
2. Fusilli pomodoro -italské těstoviny s rajčatovou omáčkou, čerstvou bazalkou a krémovým sýrem Straccitella245 Kč
-
3. Burrito con pollo - grilovaná pšeničná tortilla plněná krájeným kuřecím steakem, mačkanými fazolemi, sýrem cheddar, koriandrem, chilli, ledovým salátem, doplněné zakysanou smetanou, tomatovou a avokádo salsou248 Kč
-
4. Kohout na červeném víně - pečený vykostěný francouzský kohout s kořenovou zeleninou, česnekem, žampiony, slaninou a červeným vínem, servírovaný s domácím bramborovým pyré198 Kč
-
5. Grilovaný Ball Tip steak z hovězí kýty prémiového US Beef, servírovaný s omáčkou ze zeleného pepře a Demi Glacé, bramborovými miskami s bylinkovým Créme fraiche a restovanou kukuřicí na másle s chill285 Kč
-
6. Grilovaný filet z mořského okouna, servírovaný s omáčkou Prosecco, doplněný glazírovanou zimní zeleninou a bramborovým pyré315 Kč
















