Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 11:00 – 23:00
- Neděle: 11:00 – 22:00
Menu: 11:00 – 15:00
Pátek 21.3.2025
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
Zelňačka s klobásou, bramborem a zakysanou smetanou68 Kč
-
1. Tenké plátky sušené šunky, servírované na listovém salátu s medovým melounem, ořechy a hroznovým vínem, doplněný cremonským sýrem Taleggio, pomerančovým olejem a bylinkovou bagetou225 Kč
-
2. Linguine al pesto Genovese - tenké italské těstoviny s bazalkovým pestem s parmazánem, ořechy a olivovým olejem218 Kč
-
3. Grilované medailony z telecího hřbetu se šalvějí, servírované s bylinkovým máslem, naším bramborovým pyré a grilovanou karotkou265 Kč
-
4. Výpečky z libové plece pomalu pečené s cibulí a česnekem, servírované s našimi chlupatými knedlíky a kysaným zelí188 Kč
-
5. Grilovaný Ball Tip steak z hovězí kýty prémiového US Beef, servírovaný s omáčkou ze zeleného pepře a Demi Glacé, bramborovými miskami s bylinkovým tvarohem a restovanou kukuřicí na másle s chilli275 Kč
-
6. Grilovaný Cod filet z bílé tresky na dřevěném uhlí, servírovaný s kořeněnou remuládou, pečenými rozmarýnovými brambory a grilovanou zeleninou315 Kč
Sobota 22.3.2025
-
1. Wagyu carpaccio - tenké plátky prvotřídního japonského Wagyu ve kvalitě 5A, servírované s vyváženou kombinací Yuzu, Mirinu, lanýžového oleje a japonské sojové omáčky, doplněné opečeným sezamem, kaviárem Ikura a rýžovým chips475 Kč
-
2. Čerstvá ústřice z Irska N°2 - irské ústřice jsou velice ceněny pro svou delikátní chuť a chov v čistých pobřežních vodách88 Kč
-
3. Čerstvá ústřice Belone - francouzské ústřice s dobře vybalancovanou sladkou i slanou chuťí s lehkým dotykem jódu120 Kč
-
4. Grilovaný filet z mořského jazyka 200g - na dřevěném uhlí grilované rolky z jemného filetu servírované se zeleným chřestem na másle, holandskou omáčkou a zámeckými brambůrky Grenaille585 Kč
-
5. Grilovaná polovina kanadského humra 250g - čerstvá polovina kanadského humra grilovaná s bylinkovým máslem servírovaná na španělském risottu Sofrito s vůní mořských plodů, rajčat a šafránu, doplněná sepiovým Aioli798 Kč
-
6. Mačkané jahody se zmrzlinou - čerstvé mačkané jahody doplněné vanilkovou zmrzlinou a naší mandlovou oplatkou145 Kč
Neděle 23.3.2025
-
1. Wagyu carpaccio - tenké plátky prvotřídního japonského Wagyu ve kvalitě 5A, servírované s vyváženou kombinací Yuzu, Mirinu, lanýžového oleje a japonské sojové omáčky, doplněné opečeným sezamem, kaviárem Ikura a rýžovým chips475 Kč
-
2. Čerstvá ústřice z Irska N°2 - irské ústřice jsou velice ceněny pro svou delikátní chuť a chov v čistých pobřežních vodách88 Kč
-
3. Čerstvá ústřice Belone - francouzské ústřice s dobře vybalancovanou sladkou i slanou chuťí s lehkým dotykem jódu120 Kč
-
4. Grilovaný filet z mořského jazyka 200g - na dřevěném uhlí grilované rolky z jemného filetu servírované se zeleným chřestem na másle, holandskou omáčkou a zámeckými brambůrky Grenaille585 Kč
-
5. Grilovaná polovina kanadského humra 250g - čerstvá polovina kanadského humra grilovaná s bylinkovým máslem servírovaná na španělském risottu Sofrito s vůní mořských plodů, rajčat a šafránu, doplněná sepiovým Aioli798 Kč
-
6. Mačkané jahody se zmrzlinou - čerstvé mačkané jahody doplněné vanilkovou zmrzlinou a naší mandlovou oplatkou145 Kč
Pondělí 24.3.2025
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
Slepičí polévka s masem, domácím strouháním, zeleninou a petrželkou68 Kč
-
1. Salát ze zelených fazolek s cherry tomaty, marinovanými ančovičkami a grilovaným kyperským sýrem Halloumi228 Kč
-
2. Linguine Carbonara – tenké italské těstoviny, restovaná pancetta s čerstvě mletým pepřem, žloutky, sekaná petrželka, sýr parmazán228 Kč
-
3. Stroganoff z vyzrálého hovězího ořechu v krémové omáčce s restovanými žampiony a okurkami, naše bramborové hranolky235 Kč
-
4. Farmářská vepřová kotleta upravená v sous-vide, pečené špičaté zelí, rozmarýnová omáčka, bramborová kaše198 Kč
-
5. Grilovaný hanger steak z nejjemnějšího holandského telecího, servírovaný s gratinovanými brambory, grilovanou mladou karotkou a bylinkovou omáčkou Cafe de Paris285 Kč
-
6. Grilovaný, rolovaný steak z čerstvého filetu norského lososa s plátkem italské slaniny, servírovaný s máslovými brambůrky grenaille, brokolicí a holandskou omáčkou325 Kč
Úterý 25.3.2025
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
Čočková polévka s kořenovou zeleninou, chlebové krutony68 Kč
-
1. Salát alá nicoise - tradiční salát s grilovanými kousky lososa, fazolkami, vařeným vejcem, mladými listy salátů, brambory, rajčaty a olivami245 Kč
-
2. Tagliatelle puttanesca - široké italské těstoviny s rajčatovou omáčkou, česnekem, chilli, ančovičkami, kapari, bazalkou a olivami225 Kč
-
3. Grilované hovězí medailonky s omáčkou z brandy, grilovanou zeleninou a bramborovou kroketou255 Kč
-
4. Dušená vepřová líčka servírovaná s kaší ze sladkých brambor a restovanou kořenovou zeleninou198 Kč
-
5. Grilovaný hanger steak z nejjemnějšího holandského telecího, servírovaný s gratinovanými brambory, grilovanou mladou karotkou a bylinkovou omáčkou Cafe de Paris285 Kč
-
6. Grilovaný, rolovaný steak z čerstvého filetu norského lososa s plátkem italské slaniny, servírovaný s máslovými brambůrky grenaille, brokolicí a holandskou omáčkou325 Kč
Středa 26.3.2025
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou68 Kč
-
1. Grilovaný krůtí steak, servírovaný na listovém salátu s avokádem, červenou cibulí, tomaty, dresink z modrého sýra, bylinková bageta225 Kč
-
2. Italské dýňové risotto s grilovanými medailony z vepřové panenky s rozmarýnem, pečená dýňová semínka, sýr parmazán235 Kč
-
3. Pečený filet z atlantského halibuta s fenyklovým salátem s citrusy, hráškem a opečenými bramborovými noky258 Kč
-
4. Nadívané vepřové koleno s krémovým špenátem a kroketou z krup a hříbků198 Kč
-
5. Grilovaný hanger steak z nejjemnějšího holandského telecího, servírovaný s gratinovanými brambory, grilovanou mladou karotkou a bylinkovou omáčkou Cafe de Paris285 Kč
-
6. Grilovaný, rolovaný steak z čerstvého filetu norského lososa s plátkem italské slaniny, servírovaný s máslovými brambůrky grenaille, brokolicí a holandskou omáčkou325 Kč
Čtvrtek 27.3.2025
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
Italská cibulačka s tomaty, bylinami a panchettou68 Kč
-
1. Toust z domácí bruschetty s avokádem a marinovaným lososem, listový salát s křupavou zeleninou a vinaigrette235 Kč
-
2. Fusilli alla chef- italské těstoviny s plátky vepřové panenky, česnekem, chilli a petrželkou, sýr parmazán228 Kč
-
3. Kuřecí prso Supreme s pastinákovým pyré, liškovou omáčkou a pečenými rajčátky s rozmarýnem228 Kč
-
4. Ragů z jelení kýty s kaštany, růžičkovou kapustou a grilovanými brambory198 Kč
-
5. Grilovaný hanger steak z nejjemnějšího holandského telecího, servírovaný s gratinovanými brambory, grilovanou mladou karotkou a bylinkovou omáčkou Cafe de Paris285 Kč
-
6. Grilovaný, rolovaný steak z čerstvého filetu norského lososa s plátkem italské slaniny, servírovaný s máslovými brambůrky grenaille, brokolicí a holandskou omáčkou325 Kč