Dnes: 11–15 a 16:30–23:00
- Pondělí: 11–15 a 16:30–23:00
- Úterý: 11–15 a 16:30–23:00
- Středa: 11–15 a 16:30–23:00
- Čtvrtek: 11–15 a 16:30–23:00
- Pátek: 11–15 a 16:30–23:00
- Sobota: 12–15 a 16:30–23:00
- Neděle: 12–15 a 16:30–22:00
Menu: 11:00 – 15:00
Pondělí 29.4.2024
-
Krém ze sladké kukuřice s pěnou ze sýra burrata a restovaným chřestem
-
1. Dušené králičí frikasé na paprice s gnocchi plněnými Gorgonzolou a drobenkou z pekanových ořechů
-
2. Risotto s bílým chřestem se syrovými krevetami Carabineros a chilli majonézou
-
3. Foresta nera neboli mousse z hořké čokolády s ostružinami
Úterý 30.4.2024
-
1. Krém ze sladké kukuřice s pěnou ze sýra burrata a restovaným chřestem
-
2. Dušené králičí frikasé na paprice s gnocchi plněnými Gorgonzolou a drobenkou z pekanových ořechů
-
3. Risotto s bílým chřestem se syrovými krevetami Carabineros a chilli majonézou
-
4. Foresta nera neboli mousse z hořké čokolády s ostružinami
Středa 1.5.2024
-
OTEVŘENO 12:00 - 15:00 | 16:30 - 23:00 HOD.
Čtvrtek 2.5.2024
-
1. Krém ze sladké kukuřice s pěnou ze sýra burrata a restovaným chřestem
-
2. Dušené králičí frikasé na paprice s gnocchi plněnými Gorgonzolou a drobenkou z pekanových ořechů
-
3. Risotto s bílým chřestem se syrovými krevetami Carabineros a chilli majonézou
-
4. Foresta nera neboli mousse z hořké čokolády s ostružinami
Pátek 3.5.2024
-
1. Krém ze sladké kukuřice s pěnou ze sýra burrata a restovaným chřestem
-
2. Dušené králičí frikasé na paprice s gnocchi plněnými Gorgonzolou a drobenkou z pekanových ořechů
-
3. Risotto s bílým chřestem se syrovými krevetami Carabineros a chilli majonézou
-
4. Foresta nera neboli mousse z hořké čokolády s ostružinami
Sobota 4.5.2024
-
OTEVŘENO 12:00 - 15:00 | 16:30 - 23:00 HOD.
Neděle 5.5.2024
-
OTEVŘENO 12:00 - 15:00 | 16:30 - 22:00 HOD.