0, 25/0, 35l Špenátový krém s kokosovým mlékem, česnekem, zázvorem a máslovými krutony (55, -/75, -
0, 25/0, 35l Drubeží kaldoun se zeleninou a fritátovými nudlemi (55, -/75, -)
1.
350/100g Botta Budha Bowl - mísa čerstvé zeleniny s filírovaný kuřecím prsíčkem, tuňákovým dressingem, edamame boby, salátkem z bílé ředkve, řasou wak...
2.
350/130g Vepřová panenka z grilu podávaná s kuskusem s grilovanou zeleninou a jemnou milánskou omáčkou se sušenými rajčaty 245, -
3.
180g Filírovaný steak z krkovice Duroc podávaný se smetanovými fazolovými lusky s česnekem a šťouchanými brambory s cibulkou a anglickou slaninou 255,...
4.
180g Telecí hanger steak podávaný s pečenými bramborákovými "hranolky", smaženou cuketou a omáčkou z čerstvého chilli s koňakem 285, -
5.
Extras:
6.
300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, -
7.
350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, -
350/120g Filírované kuřecí prsíčko z grilu podávané s domácími bramboro-batátovými nočky s créme fraiche, lístky mladého špenátu, pečenými cherry raj...
4.
180g Medailonky z hovězího rump steaku podávané s rolovanými šťouchanými brambory v tortille a krémovou omáčkou ze sýru čedar s papričkami jalapeňos a...
5.
Extras:
6.
300/120g „Sandwich Aglio Olio e Peperoncino“ řezy z hovězí svíčkové s iberijským špekem, opečeným rajčetem, parmazánem a lístky rukoly 295, -
7.
350/80g Šlehaný kozí sýr s jablečno-hruškovým chutney s pečenou dýní, dýňovými semínky, olejem a naší opečenou focacciou 265, -