TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA protýkaná sušenými švestkami a čerstvou feferonkou, gratinované smetanové brambory, lehká pepřová omáčka (bez lepku) 1... 79
195 Kč
3.
ŠPIKOVANÁ KRŮTÍ PRSA podávaná na fettucini se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem 300g 1379
179 Kč
4.
KUŘECÍ PRSA NA GRILU gratinovaná chřestem a mozzarellou s holandskou omáčkou, bulgur 150g 1379
175 Kč
5.
SMAŽENÉ KVĚTÁKOVÉ RŮŽIČKY s vařenými pažitkovými bramborami, domácí tatarská omáčka 200g 137
175 Kč
Úterý 29.4.2025
Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 0, 25l 139
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: TEX MEX BURGER grilované mleté hovězí maso v sezamové briošce s ementálem, slaninou, jalapeňos, karamelizovanou cibulkou, rajčetem a s... 13711
195 Kč
2.
SALMON SALÁT uzený losos na variaci trhaných salátů s rukolou, cherry rajčaty, avokádem a parmazánem, olivový dip, sýrový chips 300g 1347
179 Kč
3.
KUŘECÍ PRSA NA GRILU s ragú z hlívy ústřičné, šťouchané brambory, malý fresh salátek (bez lepku) 150g 79
FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA na houbovém risottu z rýže arborio, hříbků, žampionů a hlívy ústřičné zjemněném smetanou a bílým vínem s parmazánem (bez le... 79
179 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: LOSOS SE SMETANOVÝM LISTOVÝM ŠPENÁTEM pečený v listovém těstě, dýňovo-bramborové pyré 150g 1347
195 Kč
2.
BYLINKOVÁ PALAČINKA plněná šunkou od kosti, sýrem a chřestem s holandskou omáčkou, pečené brambory 300g 1379
175 Kč
3.
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK s domácím bramborovým salátem s majonézu a jemně krájenou cibulkou 150g 137
175 Kč
Čtvrtek 1.5.2025
Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pátek 2.5.2025
Cibulačka se sýrovým krutonem 0, 25l 1379
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ LÍČKA dušená v kořenové zelenině na červeném víně s listovým špenátem a bramborovým pyré (bez lepku) 150g 79
195 Kč
2.
KUŘECÍ PRSA plněná hermelínem a brokolicí se smaženými bramborovými rösti, malý šopský salát 150g 179
179 Kč
3.
SPAGHETTI „BOLOGNESE“ italské těstoviny s mletým hovězím ragú s kořenovou zeleninou v omáčce z drcených rajčat, sypané parmazánem 300g 1379