TIP ŠÉFKUCHAŘE: SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ špikovaný hovězí váleček s tradiční omáčkou z kořenové zeleniny zjemněné smetanou, karlovarské/houskové knedlíky, ... 137910
185 Kč
2.
KUŘECÍ PRSA BALENÁ VE SLANINĚ na špízu s pečenými bramborami grenaille a cheddarovým dipem (bez lepku) 150g 79
175 Kč
3.
KRŮTÍ STROGANOFF nudličky z krůtích prsou s restovanými žampiony, slaninou a kyselými okurkami v tomatové omáčce zjemněné smetanou, jasmínová rýže (be... 79
169 Kč
4.
SMAŽENÉ KVĚTÁKOVÉ RŮŽIČKY s vařenými pažitkovými bramborami a tatarskou omáčkou 200g 137
169 Kč
Sobota 20.4.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 21.4.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 22.4.2024
TORTELLINI plněné masem v houbovém ragú z hlívy, žampionů a hříbků sypané parmazánem 300g 1379
169 Kč
Dýňová s čočkou beluga a krutony 0, 25l 1379
39 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: TENDER PORK marinovaná vepřová palička s čerstvým listovým špenátem a bramborovou kaší (bez lepku) 200g 7910
185 Kč
2.
KRŮTÍ MEDAILONKY na tymiánu se smetanovou omáčkou z modrého sýra, smažené bramborové krokety, malý zelný hanácký salát 150g 1379
175 Kč
3.
KUŘECÍ STEHNO A LA BAŽANT pečené nadivoko s dušenou rýží 200g 19
169 Kč
Úterý 23.4.2024
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 0, 25l 139
39 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: KRŮTÍ PRSA PLNĚNÁ KOZÍM SÝREM A SLANINOU smetanové bramborové pyré, malý listový salát (bez lepku) 200g 79