TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY SPAGHETTI S KACHNÍM MASEM, sušenými tomaty a mladou cibulkou, hoblinky sýru Grana Padano 137912
183 Kč
2.
1. CORDON BLEU z vepřové pečeně, plněný šunkou od kosti a sýrem Gouda, podávaný s bramborovou kaší s máslem a mlékem, okurkový salát 137910
172 Kč
3.
2. VEPŘOVÉ RAGÚ NA LIŠKÁCH, připravené z vepřové plece s restovanými liškami na másle, zjemněné smetanou, Jasmínová rýže (bez lepku) 3710
163 Kč
4.
3. PEČENÉ KUŘE S NÁDIVKOU, kuřecí stehno pečené v divokém koření, podávané s dušeným hlávkovým zelím a naší nádivkou s restovaným uzeným masem na cibu... 137910
163 Kč
Pátek 12.12.2025
Hovězí vývar s játrovou rýží a zeleninou 137910
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA V BYLINKÁCH A DIJONSKÉ HOŘČICI NA RISOTTU, do růžova pečená panenka podávaná na italském krémovém risottu (bez lepku)... 7910
183 Kč
2.
1. GYROS V TORTILLE, kuřecí nudličky s cibulí a rajčaty v pšeničné tortille, omáčka Tzatziki, smažené hranolky 137
172 Kč
3.
2. PLNĚNÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM, u nás připravené bramborové knedlíky s uzeným masem, kysané zelí, smažená cibulka na sádle 137
163 Kč
4.
3. SMAŽENÉ ŽAMPIONY, obalované čerstvé žampiony, smažené ve slunečnicovém oleji, vařené brambory s kmínem, přelité máslem, tatarská omáčka 13710