TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÝ TEXAS STEAK v pikantní marinádě, omáčka z pečených paprik, grilovaná zelenina a kukuřičný klas (bez lepku) 710
183 Kč
2.
1. GRILOVANÝ VEPŘOVÝ PLÁTEK s krémovou pepřovou omáčkou s koňakem, pečené brambory ve slupce, zelný salátek (bez lepku) 7910
172 Kč
3.
2. KUŘECÍ KOSTKY NA ČERVENÉM VÍNĚ, dušené kuřecí maso v červeném víně, protlaku a kořenové zelenině, šťouchané brambory s pórkem (bez lepku) 710
163 Kč
4.
3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S RUKOLOVÝM PESTEM ochuceným bazalkou, restovaná hlíva ústřičná a žampiony na šalotce a česneku, sypané strouhaným sýrem Par... 13710
163 Kč
Pátek 20.6.2025
Rajčatová s perníkovými krutony 0, 25l 42, - 13679
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: NOKY S UZENÝM LOSOSEM A ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, u nás vyuzený čerstvý losos, krémová omáčka s bílým vínem, dijonskou hořčicí, kapary a... 1347910
183 Kč
2.
1. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA podávaná s restovanou cukrovou kukuřicí se slaninou, pečené americké brambory, česnekový dip (bez lepku) 7
172 Kč
3.
2. VEPŘOVÉ KUNG PAO, restované vepřové kousky s barevnou paprikou, mladou cibulkou, zázvorem, arašídy a karotkou, pečená jasmínová rýže s kori... 347912
163 Kč
4.
3. SALÁT SE SMAŽENÝM BLÁŤÁCKÝM ZLATEM, trhané salátové listy s hořčicovou zálivkou, zeleninou a krutony, brusinky, pečivo 1379