TIP ŠÉFKUCHAŘE: CIABÁTA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM s kyselou okurkou, slaninou, červenou cibulí a Cheddarem, bramborové hranolky, uzená majonéza 137912
186 Kč
2.
1. PIVNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ z karabáčku, tažený přes noc v cibulovém základu s maďarskou paprikou, rajčatovým protlakem a pivem Staropramen, houskový kn... 1379
165 Kč
3.
2. GNOCCHI DI PATATE s kuřecím masem a italskou sušenou šunkou, tomatová omáčka s čerstvou bazalkou, sypané strouhaným sýrem Grana Padano 137912
155 Kč
4.
3. SMAŽENÝ HERMELÍN ve slunečnicovém oleji, podávaný s vařenými brambory, sypané petrželkou, naše tatarská omáčka 13710
155 Kč
Úterý 23.12.2025
Pravá jihočeská kulajda se zastřeným vejcem 13679
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA pečená do růžova, podávaná s krémovou omáčkou z lesních hub, bílého vína, naše vaječné špecle, polníček 137910
186 Kč
2.
1. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA s opečenou zeleninou na másle, pečené brambory ve slupce, přírodní omáčka, malý zelný salátek (bez lepku) 7910
165 Kč
3.
2. SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE SÝREM GOUDA z vepřového masa ochucený pepřem a česnekem, bramborová kaše, kyselá okurka 1379
155 Kč
4.
3. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravený z vepřové plece, kyselého zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 1379