Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Pondělí 23.6.2025
-
žampiónový krém s chlebovými krutony 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA BALENÁ V ANGLICKÉ SLANINĚ s dijonskou smetanovou omáčkou, restovaná pohanka se slaninou a cibulí (bez lepku) 150g 679186 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK z pečeně, bramborová kaše s muškátovým oříškem, smetanou a máslem, kyselá okurka, řez citrónu 150g 137165 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ KOSTKY NA HOUBÁCH připravené na cibuli, česneku a smetaně, pečená dlouhozrnná rýže s pažitkou (bez lepku) 150g 7910155 Kč
-
4. 3. PEČENÁ BUFFALO KUŘECÍ KŘÍDLA v pikantní buffalo marinádě, mix listových salátů, rajčata, okurky, řapíkatý celer a karotka, česnekový dip, plátky bagety 350g 137155 Kč
Úterý 24.6.2025
-
OKURKOVÝ TARATOR, studená okurková polévka s česnekem, koprem, jogurtem a vlašskými ořechy 0, 25l 7842 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FLANK STEAK připravený do růžova s bylinkovým máslem podávaný na grilované polentě se sýrem parmazán zdobený salátem rukola (bez lepku) 150g 7912186 Kč
-
2. 1. CORDON BLEU z vepřové pečeně plněný šunkou od kosti a sýrem Gouda, bramborová kaše s máslem a mlékem, malý salát Coleslaw 150g 137910165 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ STROGANOFF restované nudličky z hovězího masa, červenou cibulí, žampiony a rajčatovým protlakem zjemněný smetanou, dušená rýže s hřebíčkem (bez lepku) 150g 7910155 Kč
-
4. 3. NICOISE SALÁT S TUŇÁKEM nakládaný v olivovém oleji podávaný na mixu trhaných salátů s tomaty, černými olivami, červenou cibulí, bramborami a zelenými fazolkami, plátky bílé bagety 300g 13479155 Kč
Středa 25.6.2025
-
Drůbeží vývar se zeleninou a vejci (bez lepku) 0, 25l 36942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PLNĚNÁ VEPŘOVÁ PANENKA mletým masem a bylinkami, mačkané brambory s restovaným pórkem na másle, silná omáčka, malý zeleninový salát (bez lepku) 150g 3710186 Kč
-
2. 1. ŠPÍZ Z KUŘECÍHO MASA protnutý cibulí, barevnou paprikou a slaninou, pečené americké brambory ve slupce, dijonská majonéza (bez lepku) 150g 7910165 Kč
-
3. 2. MORAVSKÝ VRABEC z krůtího masa pečené v cibuli, česneku a kmínu, dušené hlávkové zelí, u nás připravený žemlový knedlík 150g 1379155 Kč
-
4. 3. SRBSKÉ VEPŘOVÉ RIZOTO s hráškem, barevnými paprikami, mletou maďarskou paprikou, cibulí a česnekem sypané strouhaným sýrem eidam, kyselá okurka (bez lepku) 300g 79155 Kč
Čtvrtek 26.6.2025
-
Gulášová s vepřovým masem a bramborami 0, 25l 136942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÝ PSTRUH NA MÁSLE, nové brambory, restovaná brokolice na másle, citrón (bez lepku) 200g 4710186 Kč
-
2. 1. ZÁVITEK Z KRŮTÍCH PRSOU plněný anglickou slaninou a nivou podávané s pečenou jasmínovou rýží, zeleninový salát (bez lepku) 150g 79165 Kč
-
3. 2. DRŮBEŽÍ JÁTRA NA MAJORÁNCE a slanině, restované na cibulce s máslem podávané se smaženými bramborovými hranolky (bez lepku) 150g 7910155 Kč
-
4. 3. FARMÁŘSKÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A VAŘENÝM VEJCEM, ledovým salátem, rukolou, listy salátů, slaninou, rajčaty, bramborami, krutony a francouzským dresinkem, plátky světlé bagety 137910155 Kč
Pátek 27.6.2025
-
česnečka s uzeným masem bramborami 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA podávaná s vídeňským bramborovým salátem s mladou cibulkou, slaninou a dijonskou hořčicí, citrón 150g 1371011186 Kč
-
2. 1. STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU gratinovaný sýrem hermelín a opečenou slaninou, pečené česnekové brambory, cibulová majonéza (bez lepku) 150g 791012165 Kč
-
3. 2. PIKANTNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ s pivem Staropramen, připravený na cibuli a mleté paprice s rajčatovým protlakem sypaný červenou cibulí, bramboráčky 150g 137910155 Kč
-
4. 3. SALÁT S KOZÍM SÝREM, ČERSTVÝMI JAHODAMI A FÍKY se směsí trhaných salátů, rukolou, tomaty a balsamico crema, italský chléb ciabatta 300g 17912155 Kč
Sobota 28.6.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 29.6.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.