Kohout na červeném víně - pečený vykostěný francouzský kohout s kořenovou zeleninou, česnekem, žampiony, slaninou a červeným vínem, servírovaný s dom...
198 Kč
5.
Grilovaný Ball Tip steak z hovězí kýty prémiového US Beef, servírovaný s omáčkou ze zeleného pepře a Demi Glacé, bramborovými miskami s bylinkovým Cré...
285 Kč
6.
Grilovaný filet z mořského okouna, servírovaný s omáčkou Prosecco, doplněný glazírovanou zimní zeleninou a bramborovým pyré
315 Kč
Pátek 12.12.2025
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
Minestrone pomodoro e pancetta - italská zeleninová polévka s bylinkami, italskou slaninou a parmazánem
68 Kč
1.
Gratinovaný kozí sýr v porcelánové misce se smetanou a bylinami, servírovaný s listovým salátem s pečenou červenou řepou, jablky a ořechy, bylinková b...
245 Kč
2.
Katsu z jesetera - tenké plátky marinované ryby, smažené v panco strouhance, servírované s vařenou sladko- kyselou sushi rýží, avokádem, mangem, mari...
265 Kč
3.
Medailony z divočáka, marinované v jalovci a rozmarýnu, grilované na dřevěném uhlí, servírované se šípkovou omáčkou, smaženými brambory Grenaillemi a ...
258 Kč
4.
Hovězí pečeně v koprové omáčce se ztraceným vejcem, vařené brambory/ karlovarský knedlík
198 Kč
5.
Grilovaný Ball Tip steak z hovězí kýty prémiového US Beef, servírovaný s omáčkou ze zeleného pepře a Demi Glacé, bramborovými miskami s bylinkovým Cré...
285 Kč
6.
Grilovaný filet z mořského okouna, servírovaný s omáčkou Prosecco, doplněný glazírovanou zimní zeleninou a bramborovým pyré
315 Kč
Sobota 13.12.2025
Humrové cappuccino-šálek silné, krémové polévky z kanadského humra, doplněný kapkou smetany, koňakem, sekanými krevetami a jemnou mléčnou pěnou
155 Kč
1.
Carpaccio ze hřbetu jelena Sika-tenké plátky nejjemnějšího zvěřinového masa, servírované s rozmarýnovým olejem, čerstvě mletým kampotským pepřem, mari...
258 Kč
2.
Čerstvé ústřice z Nizozemska N°2-Fine de Claire, HK46, St. Camelot - hedvábná s nádechem mořských řas 1ks
88 Kč
3.
Grilovaná ryba Svatého Petra–John Dory s bylinkovým máslem a citrony, servírované s bramborovým pyré, pečenými brambůrky Grenaille pro dvě osoby 2598,...
4.
Steak Diane 180g. grilovaný steak z dančí kýty marinovaný ve wolchesterské omáčce a bylinách, doplněný krémovou omáčkou s koňakem, pečenou šalotkou a ...
548 Kč
5.
Krém ze šlehaného mascarpone-jemný krém z italského sýra, šlehaný s vanilkou, doplněný domácí drobenkou, lesním ovocem a mango omáčkou
165 Kč
Neděle 14.12.2025
Humrové cappuccino-šálek silné, krémové polévky z kanadského humra, doplněný kapkou smetany, koňakem, sekanými krevetami a jemnou mléčnou pěnou
155 Kč
1.
Carpaccio ze hřbetu jelena Sika-tenké plátky nejjemnějšího zvěřinového masa, servírované s rozmarýnovým olejem, čerstvě mletým kampotským pepřem, mari...
258 Kč
2.
Čerstvé ústřice z Nizozemska N°2-Fine de Claire, HK46, St. Camelot - hedvábná s nádechem mořských řas 1ks
88 Kč
4.
Steak Diane 180g. grilovaný steak z dančí kýty marinovaný ve wolchesterské omáčce a bylinách, doplněný krémovou omáčkou s koňakem, pečenou šalotkou a ...
548 Kč
5.
Krém ze šlehaného mascarpone-jemný krém z italského sýra, šlehaný s vanilkou, doplněný domácí drobenkou, lesním ovocem a mango omáčkou
165 Kč
6.
Grilovaná ryba Svatého Petra–John Dory s bylinkovým máslem a citrony, servírované s bramborovým pyré, pečenými brambůrky Grenaille pro dvě osoby 2598,...
Pondělí 15.12.2025
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
Kukuřičná polévka s kokosovým mlékem, chilli a koriandrem
68 Kč
1.
Chef salát s pečenou pražskou šunkou, žampiony, ztraceným vejcem, trhaným ledovým salátem, pepřovým dresinkem a krutony
235 Kč
2.
Fusilli all arrabbiata - italské těstoviny, rajčatová omáčka, česnek, chilli, pancetta, petrželka, sýr parmazán
245 Kč
3.
Medailony z vepřové panenky, pečené na tymiánovém másle, omáčka z portského vína a demi glacé, naše hranolky, růžičková kapusta na másle
258 Kč
4.
Naše zvěřinová sekaná provoněná farmářskou slaninou a bylinami, servírovaná s bramborovou kaší, omáčkou ze šípků a červeného vína, rajčatový salát s č...
198 Kč
5.
Grilovaný striploin steak ze hřbetu brazilských býků Black Angus, servírovaný s omáčkou z lišek, smetany a demi glacé, pečenou červenou řepou a mačkan...
285 Kč
6.
Pečený filet z lososovitého pstruha 180g - na tymiánovém másle, servírovaný s bramborovo-řepným pyré, francouzskou omáčkou barigoule a glazírovanou po...
315 Kč
Úterý 16.12.2025
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
Lehký kuřecí kaldoun s masem a drůbky, zeleninou a kapkou smetany
68 Kč
1.
Hovězí tartar 120g dochucený po francouzsku s dijonskou hořčicí, lanýžovým olejem a šalotkou, servírovaný s česnekovými toasty a smaženými hranolky
235 Kč
2.
Linguine alle Vongole - tenké italské těstoviny v omáčce z rajčat, vína a česneku, doplněné čerstvými mušlemi Vongole a sekanou petrželkou
255 Kč
3.
Grilované supreme z perličky, tažené v másle s bylinami, servírované s omáčkou z vína a borůvek, doplněné smaženými brambůrky Grenaille a medovou karo...
Grilovaný striploin steak ze hřbetu brazilských býků Black Angus, servírovaný s omáčkou z lišek, smetany a demi glacé, pečenou červenou řepou a mačkan...
285 Kč
6.
Pečený filet z lososovitého pstruha 180g - na tymiánovém másle, servírovaný s bramborovo-řepným pyré, francouzskou omáčkou barigoule a glazírovanou po...
315 Kč
Středa 17.12.2025
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
Vývar z bažanta s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou, dochucený kapkou portského
68 Kč
1.
Salát alá nicoise - tradiční salát s grilovanými kousky lososa, fazolkami, vařeným vejcem, mladými listy salátů, brambory, rajčaty a olivami
248 Kč
2.
Krémové dýňové rizoto s Gorgonzolou, bílým vínem a tymiánem, s dýňovým olejem, semínky, vlašskými ořechy a parmezánem
258 Kč
3.
Thajské pikantní nudle Phad ki mao s hovězím masem, restovanou křupavou zeleninou, ústřicovou omáčkou, česnekem, chilli a thajskou bazalkou
265 Kč
4.
Guláš z dančí plece s čerstvým křenem, vídeňskou cibulkou, chilli papričkou a našimi bramboráčky
198 Kč
5.
Grilovaný striploin steak ze hřbetu brazilských býků Black Angus, servírovaný s omáčkou z lišek, smetany a demi glacé, pečenou červenou řepou a mačkan...
285 Kč
6.
Pečený filet z lososovitého pstruha 180g - na tymiánovém másle, servírovaný s bramborovo-řepným pyré, francouzskou omáčkou barigoule a glazírovanou po...