TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA BALENÁ V ANGLICKÉ SLANINĚ s dijonskou smetanovou omáčkou, restovaná pohanka se slaninou a cibulí (bez lepku) 150g 679
186 Kč
2.
1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK z pečeně, bramborová kaše s muškátovým oříškem, smetanou a máslem, kyselá okurka, řez citrónu 150g 137
165 Kč
3.
2. HOVĚZÍ KOSTKY NA HOUBÁCH připravené na cibuli, česneku a smetaně, pečená dlouhozrnná rýže s pažitkou (bez lepku) 150g 7910
155 Kč
4.
3. PEČENÁ BUFFALO KUŘECÍ KŘÍDLA v pikantní buffalo marinádě, mix listových salátů, rajčata, okurky, řapíkatý celer a karotka, česnekový dip, plátky ba... 137
155 Kč
Úterý 24.6.2025
OKURKOVÝ TARATOR, studená okurková polévka s česnekem, koprem, jogurtem a vlašskými ořechy 0, 25l 78
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: FLANK STEAK připravený do růžova s bylinkovým máslem podávaný na grilované polentě se sýrem parmazán zdobený salátem rukola (bez lepku... 7912
186 Kč
2.
1. CORDON BLEU z vepřové pečeně plněný šunkou od kosti a sýrem Gouda, bramborová kaše s máslem a mlékem, malý salát Coleslaw 150g 137910
165 Kč
3.
2. HOVĚZÍ STROGANOFF restované nudličky z hovězího masa, červenou cibulí, žampiony a rajčatovým protlakem zjemněný smetanou, dušená rýže s hřebíčkem (... 7910
155 Kč
4.
3. NICOISE SALÁT S TUŇÁKEM nakládaný v olivovém oleji podávaný na mixu trhaných salátů s tomaty, černými olivami, červenou cibulí, bramborami a zelený... 13479
155 Kč
Středa 25.6.2025
Drůbeží vývar se zeleninou a vejci (bez lepku) 0, 25l 369
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: PLNĚNÁ VEPŘOVÁ PANENKA mletým masem a bylinkami, mačkané brambory s restovaným pórkem na másle, silná omáčka, malý zeleninový salát (b... 3710
186 Kč
2.
1. ŠPÍZ Z KUŘECÍHO MASA protnutý cibulí, barevnou paprikou a slaninou, pečené americké brambory ve slupce, dijonská majonéza (bez lepku) 150g 7910
165 Kč
3.
2. MORAVSKÝ VRABEC z krůtího masa pečené v cibuli, česneku a kmínu, dušené hlávkové zelí, u nás připravený žemlový knedlík 150g 1379