Praha 1
-
Místo výkonu: Praha 8 Druh úvazku: plný Nástup: ihnedNabízíme:
- Pohodovou práci v příjemném kolektivu. Krátký - dlouhý týden. Pravidelná výplata ve sjednaném termínu
Požadujeme:- Především úsměv. Chodit do práce v čas a podle rozvrhu.
Náplň práce:- servírování a podávání jídel a nápojů, péče o zákazníka
-
Místo výkonu: Praha 1 Druh úvazku: Dohodou Nástup: IhnedPopis pozice:
- Dopolední pomoc s přípravou pokrmů v rámci teplé i studené kuchyně menšího VEGANSKÉHO / VEGETARIÁNSKÉHO / BEZLEPKOVÉHO bistra v centru Prahy - ideálně DLOUHODOBÁ SPOLUPRÁCE.
- Směna: cca 6:30 - 12:00 hod., alespoň 4 dny týdně mezi Po-Pá dle domluvy, variabilní dle vzájemné potřeby.
Nabízíme:- Kultivované, solidní a empatické jednání.
- Mzda vyplácena na ruku denně po ukončení směny.
- Férovost - v případě naší spokojenosti s výhledem na dlouhodobou spolupráci možnost zvyšování platového ohodnocení.
Požadujeme:- Slušné a férové chování.
- Profesionálnost, důkladnost a pečlivost.
Náplň práce:- Denní příprava veganských burgerů, špenátových palačinek, obložených chlebů atp., pomoc s vegetariánským / veganským / bezlepkovým obědovým menu - oběd a polévka.
- V průběhu týdne též příprava lahůdkového sortimentu - veganské / bezlepkové saláty a vegetariánské pomazánky.
-
Místo výkonu: Praha 2 Druh úvazku: hlavní pracovní poměr, 8 hodin denně Nástup: 1.7.2022Popis pozice:
- Do nového podniku v Nuselském údolí (ulice Sekaninova) hledáme samostatného kuchaře nebo kuchařku pro přípravu obědových menu a studené kuchyně.
- Práce na HPP, 8 hodin denně, volné víkendy a svátky.
Nabízíme:- - Pracovní smlouvu na HPP
- - Mzdu 1.500 Kč / den (cca 30.000 čistého měsíčně) + prémie
- - Možnost účastnit se rozjezdu klidného rodinného projektu
Požadujeme:- - Prokazatelná praxe v kuchyni
Náplň práce:- - Samostatná příprava obědových menu (1 polévka, 3 druhy jídel, v celkovém počtu 50-70 jídel denně)
- - Výroba studené kuchyně (nakládané speciality a podobně)
- - Plánování jídelních lístků, objednávek ve spolupráci s provozním
- - Úklid kuchyně a údržba čistoty :)
-
Místo výkonu: Praha 1 Druh úvazku: Hlavní pracovní poměr Nástup: Dohodou, IhnedPopis pozice:
- Bistro & Café Grandior , který je součástí 5* hotelu Grandior v centru Prahy, hledá uchazeče na pozici Číšník - Servírka pro a la carte, se znalostí gastronomických pravidel a předchozí zkušeností. Znalost AJ podmínkou.
Nabízíme:- - práce ve stálém kolektivu
- - stabilní práce po celý rok
- - dobrá dopravní dostupnost
- - možnost rozvoje profesních a jazykových dovedností v rámci hotelnictví a cest.ruchu
- - uplatnění osobních zkušeností a dovedností v praxi
- - možnost kariérního postupu v rámci celé společnosti Le Hotels
- - stabilní zázemí velké investiční a hotelové společnosti
- - personální stravování za zvýhodněnou cenu
- - karta Multisport za zvýhodněnou cenu
- - 50% sleva ve všech restauracích Le Hotels
- - kurzy dalšího vzdělávání v oboru
- - motivační složka ke hrubé mzdě (tipy, servis charge atp.)
- - další nárazové benefity dynamicky se rozvíjející společnosti
Požadujeme:- - ochotu a nadšení pro službu, svědomitost, zodpovědnost
- - komunikativní znalost angličtiny podmínkou
- - znalosti z oblasti gastronomie a pohostinství
-
Místo výkonu: Praha 6 Druh úvazku: Možnost práce na plný nebo zkrácený úvazek Nástup: IhnedPopis pozice:
- Pro oblíbenou restauraci STAROČESKÁ KRČMA v pražské Bubenči, hledáme posilu na pozici samostatného kuchaře.
Nabízíme:- · Zajímavé platové ohodnocení 30 000 – 40 000 Kč
- · Zaměstnanecké stravování zdarma
- · Práci v přátelském kolektivu
- · Možnost profesního a osobního růstu
- · Práci v restauraci s dlouholetou tradicí
- · Vhodné i pro absolventa, kterého rádi zaučíme
Požadujeme:- · Praxe na obdobné pozici nebo vyučení v oboru výhodou
- · Schopnost týmové práce
- · Kreativitu
- · Chuť učit se novým věcem
- · Zodpovědný přístup k práci
Náplň práce:- Tvým úkolem bude připravovat teplé a studené pokrmy ve staročeském i moderním kabátě.
- Budeš vydávat pokrmy pro konzumaci na místě i výdej s sebou, dále dohlížet na skladování potravin a sledovat lhůty trvanlivosti.
- Svou kreativitu můžeš uplatnit při tvorbě stálého i denního menu.
- Především ale budeš přispívat k tomu, aby se u nás hosté cítili dobře a měli chuť se k nám vracet.