Dnes: 12:00 – 22:00
- Pondělí: 10:30 – 22:00
- Úterý: 10:30 – 22:00
- Středa: 10:30 – 22:00
- Čtvrtek: 10:30 – 22:00
- Pátek: 10:30 – 01:00
- Sobota: 11:30 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 22:00
Menu: 10:30–14:00
Neděle 21.12.2025
-
Polévka
-
0, 33 KRÉMOVÁ PÓRKOVÁ s krutonky (1/3/7/9)49 Kč
-
0, 33 POCTIVÁ ZELŇAČKA s uzeným masem a klobásou (1/3/7/9)54 Kč
-
1. Denní nabídka
-
2. 200g PEČENÁ VINNÁ KLOBÁSA s bramborovým salátem (1/3/7/9)179 Kč
-
3. 150g RAJSKÁ OMÁČKA s masovými koulemi, těstoviny nebo houskový knedlík (1/3/7/9)174 Kč
-
4. 300g CAESAR SALÁT (římský salát, Caesar dresink, kuřecí maso, parmazán, krutony) 13189 Kč
-
5. Týdenní menu
-
6. 150g MEXICKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ s těstovinami nebo dušenou rýží (1/3/7)199 Kč
-
7. 150g KUŘECÍ ČÍNA s hranolky nebo dušenou rýží (1/3/9)177 Kč
-
8. 150g UZENÁ ROLOVANÁ PLEC se zelím a bramborovým knedlíkem (1/3/7)178 Kč
-
9. TIP kuchaře
-
10. *200g GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKO s hříbkovou omáčkou, opečené grenaille (1/7/9)215 Kč
-
11. Ze stálé nabídky
-
12. 150g PIVOVARSKÝ GULÁŠ z hovězího krku, špekové a houskové knedlíky (1/3/7)199 Kč
-
13. 150g SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ s brusinkami, houskové knedlíky (1/3/7/9)199 Kč
-
14. 120g SMAŽENÝ SÝR / HERMELÍN, hranolky, tatarská omáčka (1/3/7/9/10)189 Kč
-
15. 150g SMAŽENÝ VEPŘOVÝ / KUŘECÍ ŘIZEK, šťouchané brambory, kyselá okurka (1/3/7)189 Kč
-
16. Doporučujeme k hlavnímu jídlu
-
17. 120g okurkový salát/ rajčatový salát/ červená řepa (9/10)40 Kč
-
18. * jídlo s delší čekací dobou přípravy (30 minut)
-
19. Akceptujeme všechny druhy stravenek, na stravenky nevracíme. Alergeny k nahlédnutí u obsluhy. Sledujte náš Facebook a webové stránky www. mestskesaly. cz a pokud máte zájem o zasílání DENNÍCH MENU, napište nám na br2group@email. c
Pondělí 22.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Úterý 23.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Středa 24.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Čtvrtek 25.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pátek 26.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Sobota 27.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
















