Dnes:
- Pondělí:
- Úterý: 11:00 – 22:00
- Středa: 11:00 – 22:00
- Čtvrtek: 11:00 – 22:00
- Pátek: 11:00 – 22:00
- Sobota: 11:00 – 22:00
- Neděle:
Restaurant week
19.03.2025 – 26.03.2025
Opět budeme součástí Restaurant Week Česko 19. 3 — 13. 4
Víte co jsme si pro Vás připravili?
🦆Japonský hovězí tatarák s rýžovými chipsy,
nori solí, koriandrem, yuzu kosho, padrone, pažitkový a chilli olej.
🥬Grilované padrone, sezamové gomae omáčka, domácí furikake, nori sůl, sezam, bubu arare.
🦆Kachní mazemen, máslové taré s misem, sapporo ( pšeničné) nudle, ředkev takuan, marinované vejce, domácí chilli olej, nakládaný zázvor, špenát se sezamem, katsobushi, jarní cibulka, domácí kombu furikake, nori, tenkasu.
🥬Hijiki salát s mořskou řasou, edamame, teriyaki aburage, lotusový kořen, mrkev, dashi, nakládaná cibulka, hruška, sezam, shishimi togarashi. Špenátové dim sum s kustovnicí čínskou, ponzu.
🍡Matcha yuzu knedlíček.
🍡Malinový knedlíček s čajovým hojicha želé.
Víte co jsme si pro Vás připravili?
🦆Japonský hovězí tatarák s rýžovými chipsy,
nori solí, koriandrem, yuzu kosho, padrone, pažitkový a chilli olej.
🥬Grilované padrone, sezamové gomae omáčka, domácí furikake, nori sůl, sezam, bubu arare.
🦆Kachní mazemen, máslové taré s misem, sapporo ( pšeničné) nudle, ředkev takuan, marinované vejce, domácí chilli olej, nakládaný zázvor, špenát se sezamem, katsobushi, jarní cibulka, domácí kombu furikake, nori, tenkasu.
🥬Hijiki salát s mořskou řasou, edamame, teriyaki aburage, lotusový kořen, mrkev, dashi, nakládaná cibulka, hruška, sezam, shishimi togarashi. Špenátové dim sum s kustovnicí čínskou, ponzu.
🍡Matcha yuzu knedlíček.
🍡Malinový knedlíček s čajovým hojicha želé.