Zobrazení:

Ostrava i

(+420) 596 245 454
0,30 l Česneková polévka se šunkou a sýrem A/1,3,7,9
45 Kč
0,30 l Slepičí vývar s masem a nudlemi A/1,3,9
45 Kč
0,30 l Zelná polévka s uzeným A/1,3
45 Kč
1.
gr. Husí sádlo s kousky jater a pečivem A/1,3,7
59 Kč
2.
gr. Domácí švestkové knedlíky s máslem a cukrem
89 Kč
3.
100 gr. Domácí husí paštika v límečku anglické slaniny s ovocným rozvarem a pečivem A/1,9
95 Kč
4.
200 gr. Vídeňský telecí řízek s bramborovým salátem
229 Kč
5.
200 gr. Grilovaná telecí játra, šťouchaný brambor
138 Kč
6.
200 gr. Grilovaná hovězí špička s pepřovou omáčkou, domácí americké brambory
265 Kč
7.
150 gr. Přírodní kotlet na žampiónech s jasmínovou rýži A/1,5
125 Kč
8.
150 gr. Vídeňská roštěná s jasmínovou rýži A/1
195 Kč
9.
300 gr. Fazole na husto s domácím uzeným, chléb A/1
118 Kč
10.
200 gr. Holandský řízek se šťouchaným bramborem a salátem Coleslaw A/1,3,7
125 Kč
11.
150 gr. Jelitový prejt se zelím a vařeným bramborem A/1
118 Kč
12.
200 gr. Drůbeží játra po selsku s hranolkama
115 Kč
 
 
(+420) 604 160 380
Pórkový krém1,7
1.
Drůbeží jatýrka na oreganu, dušená rýže 1,7
95 Kč
2.
Ostravské výpečky, dušené zelí, bramborový knedlík1,3,7
95 Kč
3.
Krůtí gyros na těstovinovém salátku1,3,7
95 Kč
4.
Medailonky z vepřové panenky na medvědím česneku, dukátky, tatarka 3,7
115 Kč
5.
Filátko z mořského vlka s dýňovo-bramborovým pyré 4,7
149 Kč
(+420) 603 848 115
Hovězí vývar s nudlemi/1,3,9/
1.
Salát Caprese/rajčata, mozzarella, capari, bazalka,opečený toust/1,3,7/
95 Kč
2.
Pečené jelítko, červené zelí, vařené brambory/1/
105 Kč
3.
Svíčková na smetaně s brusinkami, šlehanou smetanou a domácím knedlíkem+ dezert/1,3,7/
130 Kč
4.
Smažená vepřová kapsa plněná vejci a uzeninou, dušený špenát s česnekem, vařené brambory/1,3,12/
165 Kč
(+420) 596 233 301
Rajčatová polévka s těstovinovou rýží /1,9,12 /
1.
Šumavský vepřový kotlet, houskový knedlík /1,9,10,12 /houby,kořenová zelenina,smetana /
2.
Ohnivé kuřecí nudličky, opékané brambory /okurkové kostky, feferonky,,kečup /1,10,9,12 /
3.
Marinovaný kuřecí steak, zeleninové ratatouille /1,9,12 /
4.
Vegetariánské lečo, chléb /zelenina,fazo­le,cibule / 3,9,12 /
5.
Salát z fazolových lusků /12 /