- Pondělí: 7:00 – 21:00
- Úterý: 7:00 – 21:00
- Středa: 7:00 – 22:00
- Čtvrtek: 7:00 – 22:00
- Pátek: 7:00 – 22:30
- Sobota: 8:00 – 22:30
- Neděle: 8:00 – 21:00
O restauraci
Vyhlášená restaurace Goldie Boutique hotelu Nautilus v Táboře vnáší čerstvý vítr do gastronomické scény s příchodem nového šéfkuchaře Martina Košťála, držitele ocenění jihočeské restaurace roku 2018. Martin své zkušenosti nasbíral mimo jiné během svých zahraničních stáží a v Národním týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Úspěšně také absolvoval několik tuzemských gastronomických soutěží. Nyní bude v restauraci Goldie společně se svými kolegy prezentovat nejen skvělé jídlo, ale i zážitek a skvostnou atmosféru, kterou restaurace nabízí. Při své práci rád využívá snoubení surovin, kdy jednotlivé chody podává například s asijskými či severskými prvky. Do pokrmů se snaží vkládat lehkost a hravost v souladu s pokorou k české gastronomii a jejím tradicím. Martinovo životní krédo vystihuje citát anglického spisovatele Oscara Wilda: „Buď sám sebou. Všichni ostatní jsou už zabraní“. Tím se řídí jak ve svém životě, tak v kuchyni. Nové jarní a letní menu v restauraci Goldie představí Martin v restauraci Goldie od středy, 19. dubna 2023.
Rozšířené informace
- Salonek
- Zahrádka
- Vegetariánská kuchyně
Internet
- Wi-Fi