Dnes: 10:00 – 13:30
- Pondělí: 10:00 – 13:30
- Úterý: 10:00 – 13:30
- Středa: 10:00 – 13:30
- Čtvrtek: 10:00 – 13:30
- Pátek: 10:00 – 13:30
- Sobota:
- Neděle:
Úterý 19.3.2024
-
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
-
Bramboračka s houbami
-
1. Kuřecí roláda se slaninou a špenátem, zeleninka na páře, bramborová kaše
-
2. Budějovická bašta, (v. kýta, pivo, žampiony, protlak) bramborový knedlík
-
3. Boloňské špagety s mletým masem, sypané sýrem
-
4. Řecký ledový salát (sýr feta, olivy, rajče, okurka) 300g/1 ks dresing
-
5. Luciferova směs (vepř. kýta, ferferony, porek) v bramboráku zeleninová obloha
Středa 20.3.2024
-
Krupeto polévka
-
Pórková polévka s uzeným sýrem
-
1. Chlupatý knedlík se zelím a moravským uzeným masem
-
2. Segedínský vepřový plátek, houskový knedlík
-
3. Vepřová játra na roštu, tatarská omáčka, vařený brambor
-
4. Brokolicový s kuřecím masem a vejcem 350g/1 ks dresing
-
5. Smažená kuřecí kapsa, (sýr cihla, šunka, vejce) tatarka, krokety, zeleninová obloha
Čtvrtek 21.3.2024
-
Slepičí polévka s chilli a rýží
-
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
-
1. Vepřový steak z krkovičky, ďábelská omáčka, vařený brambor
-
2. Pikantní hovězí pánev, (protlak, okurky, porek) dušená rýže
-
3. Řeznický guláš, (v. plec, ledvinky, játra) bramborový knedlík
-
4. Těstovinový salát s lososem a baby mrkví 350g/1 ks dresing
-
5. Loupežnické maso (v. kýta, sýr, žampiony, šunka) hořčice a křen, hranolky, zeleninová obloha
Pátek 22.3.2024
-
Hovězí polévka s kapáním
-
Jemný brokolicový krém se šunkou
-
1. Debrecínská vepřová plec, (papriky, rajčata, slanina) těstoviny
-
2. Vepřové nudličky po sečuánsku, jasmínová rýže
-
3. Smažený karbanátek s houbami, zelný salát, vařený brambor
-
4. Salát TROPIC s kuřecím masem a ovocem 350g/2 ks pečiva
-
5. Roštěná se sázeným vejcem brambory z ohýnku, zeleninová obloha
Sobota 23.3.2024
- Restaurace má tento den zavřeno.
Neděle 24.3.2024
- Restaurace má tento den zavřeno.
Pondělí 25.3.2024
-
Hovězí polévka se smaženým hráškem
-
Houbová smetanová polévka
-
1. Marinovaná krkovička, lišková omáčka, makarony
-
2. Jelení guláš, (protlak, jalovec, česnek, kmín) houskový knedlík
-
3. Kuře stehýnko pečené na kysaném zelí a slanině, vařený brambor
-
4. Francouzský bramborový salát s kuřecím masem 350g
-
5. Kuřecí plátek zapečený s brokolicí a hermelínem, hranolky, zeleninová obloha