Dnes: 11:30 – 22:00
- Pondělí: zavřeno
- Úterý: 11:00 – 22:00
- Středa: 11:00 – 22:00
- Čtvrtek: 11:00 – 22:00
- Pátek: 11:00 –23:00
- Sobota: 11:30 – 22:00
- Neděle: ZAVŘENO
- Předkrmy
- Polévka je základ
- Tradiční jídla
- Speciality křivého psa
- Kuřecí maso
- Vepřové maso
- Hovězí maso
- Omáčky
- Ryby
- K rybě doporučujeme
- Saláty
- Bezmasá jídla
- Dezerty
- Přílohy
Poslední aktualizace: 03.01.2023
Předkrmy
- 1 ks Nakládaný hermelín našich kuchařů s feferonkou a pečivem
- 100g Masová topinka sypaná sýrem
- 150g Naše bramborové lupínky
Polévka je základ
- 0, 35 l Hovězí vývar s masem a nudlemi
- 0, 35 l Česneková s uzeným masem a chlebovými krutóny
- 0, 35 l Masový boršč se zakysanou smetanou
- 0, 35 l Polévka dle denní nabídky (dršťková, zelná …)
Tradiční jídla
- 150g Hovězí svíčková na smetaně s brusinkovým terčem a karlovarskými knedlíky
- 150g Hovězí guláš s houskovými knedlíky a červenou cibulkou
- 150g Pečená krkovička z vepříka na slezském zelí s bramborovými knedlíky
- 300 g Hermelín v bramborovém těstě
- 400 g Bramborák plněný kuřecím a vepřovým masem a lečem
Speciality křivého psa
- 250 g Suvorovova šavle – tři druhy masa na šavličce (hovězí diamond z irského býčka, vepřová panenka, a kuřecí prso prokládané paprikou a slaninou)
- 450 g Pánev Kutuzov (nudličky z vepřové panenky, uzený bok, brambor, cibulka, niva)
- 400 g Šunkofleky Křivý pes podávané v pánvi
- 450 g Gurmánská pánev (kuřecí nudličky, uzený bok, žampióny, brambor, smetana, niva)
- 0, 6 l Boršč s masem a zeleninou podávaný v kotlíku, zakysaná smetana, pečivo
- 1300 g Pečené zadní vepřové koleno s hořčicí, křenem, kyselým okurkem a pečivem (doba přípravy je až 45 minut)
- 600 g Pečená vepřová žebírka na prkénku, hořčice, křen, kyselý okurek
Kuřecí maso
- 250g Kuřecí steak s bylinkovým máslem
- 200g Kuřecí řízek
- 200g Kuřecí medailonky s grilovanou cuketou a citronovou omáčkou
- 200g Kuřecí kapsa plněná brokolicí a nivou
- 200g Kuřecí kousky ve smetanové omáčce se žampióny
Vepřové maso
- 250g Steak z panenky s bylinkovým máslem
- 200g Řízek z panenky
- 200g Plněná panenka se slaninou a žampióny v bylinkové omáčce
- 200g Medailónky z panenky na restované zelenině s omáčkou z celozrnné hořčice
Hovězí maso
- 250g Filírovaný hovězí steak s bylinkovým máslem
- 200g Hovězí špíz se slaninou a žampióny
- 150g Tatarský biftek se třemi topinkami
- topinka s česnekem navíc
Omáčky
- Pepřová omáčka se smetanou
- Hříbková omáčka
Ryby
- 200g Losos grilovaný s bylinkovým máslem
- 200g Pstruh grilovaný s bylinkovým máslem
K rybě doporučujeme
- 200g Zelené fazolové lusky s anglickou slaninou
Saláty
- 400g Mix čerstvé zeleniny s kuřecím masem, jogurtovým dressingem a smaženou cibulkou
- 400g Mix čerstvé zeleniny s kuřecím masem, hermelínem, křenovým dressingem a smaženou cibulkou
- 400g Grilovaný hermelín se zeleninovým salátem, brusinkovým dressingem a tousty
- 250g Šopský salát
- 150g Míchaná čerstvá zelenina
Bezmasá jídla
- 150g Smažený sýr s domácí tatarskou omáčkou
- 150g Smažený Hermelín s brusinkami
- 150g Smažené žampióny
Dezerty
- 2 ks Palačinky se zmrzlinou a šlehačkou
- 1 ks Tiramisu
Přílohy
- 200g Vařené brambory přelité máslem
- 200g Šťouchaný brambor se slaninou a cibulkou
- 200g Americké brambory
- 200g Steakové hranolky
- 200g Staročeské dukátky s česnekem
- 200g Grilovaná zelenina
- 200g Zelené fazolové lusky s anglickou slaninou
- 1 ks Pečivo
- Košík – výběr pečiva
- 50g Kečup
- 50g Hořčice
- 50g Křen
- 100g Okurek
- 100g Beraní rohy
- 50g Domácí tatarka
- 50g Ďábelská omáčka
Nabídka v restauraci se může lišit. Menicka.cz negarantují dostupnost jídel či cen zde uvedených. Děkujeme za pochopení.