Dnes: 10:30 – 14:00
- Pondělí: 10:30 – 14:00
- Úterý: 10:30 – 14:00
- Středa: 10:30 – 14:00
- Čtvrtek: 10:30 – 14:00
- Pátek: 10:30 – 14:00
- Sobota: –––––––
- Neděle: –––––––
Menu: 10:30 – 14:00
Úterý 16.12.2025
-
Fazolová 1379
-
1. Vepřový vrabec, dušený špenát, vařený brambor 13.7
-
2. Zapečené brambory s uzeným masem a zeleninou, okurek 1379
-
3. Vařené vejce, čočka po orientálsku, chléb 13
-
4. Balkánský kuřecí závitek, dušená rýže, ozdoba bezl. d. 7
-
5. Míchaný salát s Nivou, chléb 1710
-
6. Vepřové žebírko po lovecku, smažené hranolky, tatarská omáčka, obloha 13710
Středa 17.12.2025
-
Hrášková 17
-
1. Vepřová pečeně hamburská, kynutý knedlík 1379
-
2. Smažený mletý vepřový řízek se sýrem a uzeným masem, bramborová kaše 17
-
3. Lívance s marmeládou 137
-
4. Těstoviny Alfredo s kuřecím masem (a smetanou), sypané sýrem 17
-
5. Těstovinový salát s tuňákem a vejcem 134710
-
6. Pečený pstruh po orientálsku, vařený brambor, obloha 149
Čtvrtek 18.12.2025
-
Hovězí s těstovinou 19
-
1. Vepřová krkovička, kysané zelí, kynutý knedlík 17
-
2. Srbské rizoto sypané sýrem, okurek 79
-
3. Sójové kostky s čínskou zeleninou, kari rýže bezl. d. 69
-
4. Kuřecí prsíčka, smetanová omáčka s hráškem, těstoviny 137
-
5. Šopský salát, chléb 17
-
6. Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou 137910
Pátek 19.12.2025
-
Kyselice 137
-
1. Smažený kapr, bramborový salát s majonézou 1347910
-
2. Vepřová pečeně po cikánsku, dušená rýže, ozdoba 1
-
3. Jablkový závin s rozinkami z listového těsta 13
-
4. Kuřecí prsíčka přírodní s baby mrkvičkou, květákem, faz. lusky, čes. jog. dressing 17
-
5. Řecký salát s olivami, chléb 17
-
6. Pikantní krkovička, smažené hranolky, tatarská omáčka, obloha 13710
Sobota 20.12.2025
-
Česneková s bramborem 39
-
1. Vepřová pečeně selská, dušená rýže, ozdoba 1
-
2. Drůbeží játra na cibulce, vařený brambor 1
Neděle 21.12.2025
-
Zeleninová 179
-
1. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor, ozdoba 137
-
2. Sing-žen-ti z vepřového masa, dušená rýže, ozdoba 6
Pondělí 22.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
















