Dnes: 8:00 – 19:00
- Pondělí: 8:00 – 19:00
- Úterý: 8:00 – 19:00
- Středa: 8:00 – 19:00
- Čtvrtek: 8:00 – 19:00
- Pátek: 8:00 – 20:00
- Sobota: 8:00 – 20:00
- Neděle: 8:00 – 19:00
Menu: 11:00 – vyprodání
Pondělí 14.7.2025
-
Rezervace na tel. čísle: 572 635 745, 723 640 149
-
Špajza Pepčín nabízí naše domácí produkty s sebou: dršťková pol., škvarkovka, výpečky, vepřovka, paštika atd.
-
Možnost uspořádaní: rodinných akcí, firemních akcí, svatby, catering
-
Cibulačka - menu
-
1. Segedínský gulášek, houskový knedlík169 Kč
-
2. Pečené kuřecí stehno, dušená jasmínová rýže, kompot169 Kč
-
3. Smažený hermelín, vařený brambor s petrželkou, tatarská omáčka169 Kč
-
4. Steak z vepřové krkovice s chorizo omáčkou a špeku, pečené brambory na česneku195 Kč
-
5. Míchaný zeleninový salát s čočkou beluga a červenou kari pastou, grilované kuřecí prso195 Kč
Úterý 15.7.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Středa 16.7.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Čtvrtek 17.7.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pátek 18.7.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Sobota 19.7.2025
-
Slepičí vývar s masem, nudlemi a játrovými knedlíčky
-
Valašská kyselice zdobená smetanou
-
Kulajda se zastřeným vejcem a houbami
-
1. Hovězí svíčková na smetaně s brusinkovým terčem, houskový knedlík
-
2. Smažené řízečky z vepřové panenky podávané s bramborovým salátem s majonézou a brusinkami
-
3. Pečený moravský vrabec s vídeňskou cibulkou, dušené bílé zelí, houskový knedlík
-
4. Míchaný listový salát s grilovaným kuřecím prsem se zeleninou, vařeným vejcem a vyšlehaným balkánským sýrem
-
5. Holandský řízek se šťouchanými bramborami s cibulkou, podávaný s domácí čalamádou
-
6. Zvěřinový guláš podávaný s houskovým knedlíkem nebo chlebem, cibule
-
7. Vepřový tomahawk jemná houbová omáčka, pečené grenaille na bylinkách, nakládané žampiony
Neděle 20.7.2025
-
Slepičí vývar s masem, nudlemi a játrovými knedlíčky
-
Valašská kyselice zdobená smetanou
-
Kulajda se zastřeným vejcem a houbami
-
1. Hovězí svíčková na smetaně s brusinkovým terčem, houskový knedlík
-
2. Smažené řízečky z vepřové panenky podávané s bramborovým salátem s majonézou a brusinkami
-
3. Pečený moravský vrabec s vídeňskou cibulkou, dušené bílé zelí, houskový knedlík
-
4. Míchaný listový salát s grilovaným kuřecím prsem se zeleninou, vařeným vejcem a vyšlehaným balkánským sýrem
-
5. Holandský řízek se šťouchanými bramborami s cibulkou, podávaný s domácí čalamádou
-
6. Zvěřinový guláš podávaný s houskovým knedlíkem nebo chlebem, cibule
-
7. Vepřový tomahawk jemná houbová omáčka, pečené grenaille na bylinkách, nakládané žampiony