Dnes: 11:00 – 22:00
- Pondělí: 11:00 – 22:00
- Úterý: 11:00 – 22:00
- Středa: 11:00 – 22:00
- Čtvrtek: 11:00 – 22:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 11:00 – 23:00
- Neděle: 11:00 – 22:00
Menu: 11:00 – 14:00
Úterý 16.12.2025
- Objednat jídlo online 11:00 - 22:00
-
Couračka40 Kč
-
1. 240 g Maminčino kuře s těstovinami (míchanými s jatýrky a žampiony)155 Kč
-
2. 150 g Vepřový plátek na cibulce a slanině, mačkané brambory155 Kč
-
3. 150 g Vepřová směs na ostří nože, domácí bramboráčky160 Kč
-
4. 150 g Kuřecí medailonky s kari omáčkou, hranolky160 Kč
-
5. 300 g Jarní salát s grilovanými kuřecími kousky, jogurtová zálivka, pizza chléb160 Kč
Středa 17.12.2025
-
Bramboračka40 Kč
-
1. 180 g Mletý máslový řízek s nivou, šťouchané brambory, okurek155 Kč
-
2. 4 ks Kynuté ovocné knedlíky s jahodami, sladký tvaroh, skořicový cukr155 Kč
-
3. 150 g Kuřecí stehenní steak s parmazánovou omáčkou, americké brambory160 Kč
-
4. 150 g Vepřový steak s fazolovými lusky na česneku, hranolky160 Kč
-
5. 150 g Kuřecí mini řízečky podávané na zeleninovém salátě, jogurtová zálivka160 Kč
Čtvrtek 18.12.2025
-
Kapustová s uzeninou35 Kč
-
1. 150 g Šumavské ragů, houskový knedlík155 Kč
-
2. 150 g Smažená brokolice, vařené brambory, tatarská omáčka155 Kč
-
3. 150 g Vepřová kotleta zapečená šunkou a sýrem, hranolky160 Kč
-
4. 200 g Tortila plněná čerstvou zeleninou, zelím a kuřecím masem, jogurtový dresink160 Kč
-
5. 150 g Kuřecí prsíčko v listovém těstíčku, salát coleslaw155 Kč
Pátek 19.12.2025
-
Drůbeží vývar s celestýnskými nudlemi35 Kč
-
1. 200 g Pečený bok na česneku, červené zelí, chlupaté knedlíky155 Kč
-
2. 120 g Smažená niva, vařený brambor, tatarská omáčka160 Kč
-
3. 300 g Katův šleh, hranolky160 Kč
-
4. 150 g Kuřecí prsíčko ve slanině podávané s pečenými bramborami a ochuceným tvarohem160 Kč
-
5. 200 g Těstovinový salát s mrkví, nakládaným celerem, kuřecím masem a majonézou155 Kč
Sobota 20.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 21.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 22.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
















