Dnes: 7:00 – 21:00
- Pondělí: 7:00 – 21:00
- Úterý: 7:00 – 21:00
- Středa: 7:00 – 22:00
- Čtvrtek: 7:00 – 22:00
- Pátek: 7:00 – 22:30
- Sobota: 8:00 – 22:30
- Neděle: 8:00 – 21:00
Menu: 11:00 – 15:00
Pondělí 28.4.2025
-
Jarní zeleninový vývar s pažitkovými noky a parmezánem75 Kč
-
1. Krém z mladého hrášku s pestem z medvědího česneku a zakysanou smetanou80 Kč
-
2. Dušený hovězí karabáček na jarní zelenině s máslovými bramborami240 Kč
-
3. Hanger steak z mladého býčka, gratinovaný chřest, holandská omáčka320 Kč
-
4. Pečený filet ze štiky, bramborové pyré, zelený hrášek a bylinková espuma310 Kč
-
5. Krémové risotto s medvědím česnekem, pečenou řepou a pečenými lískovými ořechy210 Kč
-
6. Salát s ricottou, čekankou, olivami, jarní cibulkou, rajčaty a semínky slunečnice195 Kč
-
7. Quesadilla s grilovaným kuřecím masem, salsa verde a čedarem180 Kč
-
8. Tvarohová pěna s rebarborovým kompotem a křehkou sušenkou80 Kč
-
9. Domácí zmrzlina90 Kč
Úterý 29.4.2025
-
Jarní zeleninový vývar s pažitkovými noky a parmezánem75 Kč
-
1. Krém z mladého hrášku s pestem z medvědího česneku a zakysanou smetanou80 Kč
-
2. Dušený hovězí karabáček na jarní zelenině s máslovými bramborami240 Kč
-
3. Hanger steak z mladého býčka, gratinovaný chřest, holandská omáčka320 Kč
-
4. Pečený filet ze štiky, bramborové pyré, zelený hrášek a bylinková espuma310 Kč
-
5. Krémové risotto s medvědím česnekem, pečenou řepou a pečenými lískovými ořechy210 Kč
-
6. Salát s ricottou, čekankou, olivami, jarní cibulkou, rajčaty a semínky slunečnice195 Kč
-
7. Quesadilla s grilovaným kuřecím masem, salsa verde a čedarem180 Kč
-
8. Tvarohová pěna s rebarborovým kompotem a křehkou sušenkou80 Kč
-
9. Domácí zmrzlina90 Kč
Středa 30.4.2025
-
Jarní zeleninový vývar s pažitkovými noky a parmezánem75 Kč
-
1. Krém z mladého hrášku s pestem z medvědího česneku a zakysanou smetanou80 Kč
-
2. Dušený hovězí karabáček na jarní zelenině s máslovými bramborami240 Kč
-
3. Hanger steak z mladého býčka, gratinovaný chřest, holandská omáčka320 Kč
-
4. Pečený filet ze štiky, bramborové pyré, zelený hrášek a bylinková espuma310 Kč
-
5. Krémové risotto s medvědím česnekem, pečenou řepou a pečenými lískovými ořechy210 Kč
-
6. Salát s ricottou, čekankou, olivami, jarní cibulkou, rajčaty a semínky slunečnice195 Kč
-
7. Quesadilla s grilovaným kuřecím masem, salsa verde a čedarem180 Kč
-
8. Tvarohová pěna s rebarborovým kompotem a křehkou sušenkou80 Kč
-
9. Domácí zmrzlina90 Kč
Čtvrtek 1.5.2025
-
Jarní zeleninový vývar s pažitkovými noky a parmezánem75 Kč
-
1. Krém z mladého hrášku s pestem z medvědího česneku a zakysanou smetanou80 Kč
-
2. Dušený hovězí karabáček na jarní zelenině s máslovými bramborami240 Kč
-
3. Hanger steak z mladého býčka, gratinovaný chřest, holandská omáčka320 Kč
-
4. Pečený filet ze štiky, bramborové pyré, zelený hrášek a bylinková espuma310 Kč
-
5. Krémové risotto s medvědím česnekem, pečenou řepou a pečenými lískovými ořechy210 Kč
-
6. Salát s ricottou, čekankou, olivami, jarní cibulkou, rajčaty a semínky slunečnice195 Kč
-
7. Quesadilla s grilovaným kuřecím masem, salsa verde a čedarem180 Kč
-
8. Tvarohová pěna s rebarborovým kompotem a křehkou sušenkou80 Kč
-
9. Domácí zmrzlina90 Kč
Pátek 2.5.2025
-
Jarní zeleninový vývar s pažitkovými noky a parmezánem75 Kč
-
1. Krém z mladého hrášku s pestem z medvědího česneku a zakysanou smetanou80 Kč
-
2. Dušený hovězí karabáček na jarní zelenině s máslovými bramborami240 Kč
-
3. Hanger steak z mladého býčka, gratinovaný chřest, holandská omáčka320 Kč
-
4. Pečený filet ze štiky, bramborové pyré, zelený hrášek a bylinková espuma310 Kč
-
5. Krémové risotto s medvědím česnekem, pečenou řepou a pečenými lískovými ořechy210 Kč
-
6. Salát s ricottou, čekankou, olivami, jarní cibulkou, rajčaty a semínky slunečnice195 Kč
-
7. Quesadilla s grilovaným kuřecím masem, salsa verde a čedarem180 Kč
-
8. Tvarohová pěna s rebarborovým kompotem a křehkou sušenkou80 Kč
-
9. Domácí zmrzlina90 Kč
Sobota 3.5.2025
-
Jarní zeleninový vývar s pažitkovými noky a parmezánem75 Kč
-
1. Krém z mladého hrášku s pestem z medvědího česneku a zakysanou smetanou80 Kč
-
2. Dušený hovězí karabáček na jarní zelenině s máslovými bramborami240 Kč
-
3. Hanger steak z mladého býčka, gratinovaný chřest, holandská omáčka320 Kč
-
4. Pečený filet ze štiky, bramborové pyré, zelený hrášek a bylinková espuma310 Kč
-
5. Krémové risotto s medvědím česnekem, pečenou řepou a pečenými lískovými ořechy210 Kč
-
6. Salát s ricottou, čekankou, olivami, jarní cibulkou, rajčaty a semínky slunečnice195 Kč
-
7. Quesadilla s grilovaným kuřecím masem, salsa verde a čedarem180 Kč
-
8. Tvarohová pěna s rebarborovým kompotem a křehkou sušenkou80 Kč
-
9. Domácí zmrzlina90 Kč
Neděle 4.5.2025
-
Jarní zeleninový vývar s pažitkovými noky a parmezánem75 Kč
-
1. Krém z mladého hrášku s pestem z medvědího česneku a zakysanou smetanou80 Kč
-
2. Dušený hovězí karabáček na jarní zelenině s máslovými bramborami240 Kč
-
3. Hanger steak z mladého býčka, gratinovaný chřest, holandská omáčka320 Kč
-
4. Pečený filet ze štiky, bramborové pyré, zelený hrášek a bylinková espuma310 Kč
-
5. Krémové risotto s medvědím česnekem, pečenou řepou a pečenými lískovými ořechy210 Kč
-
6. Salát s ricottou, čekankou, olivami, jarní cibulkou, rajčaty a semínky slunečnice195 Kč
-
7. Quesadilla s grilovaným kuřecím masem, salsa verde a čedarem180 Kč
-
8. Tvarohová pěna s rebarborovým kompotem a křehkou sušenkou80 Kč
-
9. Domácí zmrzlina90 Kč