Dnes: 11:00–23:00
- Pondělí: 11:00–22:00
- Úterý: 11:00–22:00
- Středa: 11:00–22:00
- Čtvrtek: 11:00–22:00
- Pátek: 11:00–23:00
- Sobota: 11:00–23:00
- Neděle: 11:00 – 19:30
BURGERY
04.12.2025 – 07.12.2025
Milovníci burgerů, zbystřete! Zveme vás na poctivé maso, domácí omáčky a kombinace chutí, které jen tak nezapomenete.
Chapelle Burger (hovězí maso, cibulová slanináda, BBQ, majonéza, naše okurky, salát)
390,- Kč
Blue Smoke Burger (vyuzené hovězí maso, gorgonzola, slanina, pepřová majonéza, cibule, salát)
390,- Kč
Pulled Pork Burger (trhané vepřové maso, čedar, BBQ, majonéza, cibule, salát)
390,- Kč
Chicken Burger (kuřecí maso, slanina, koriandrová majonéza, rajče, cibule, salát)
290,- Kč
Halloumi Burger (halloumi, karamelizovaná cibule, brusinky, rajče, římský salát)
390,- Kč
Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Chapelle Burger (hovězí maso, cibulová slanináda, BBQ, majonéza, naše okurky, salát)
390,- Kč
Blue Smoke Burger (vyuzené hovězí maso, gorgonzola, slanina, pepřová majonéza, cibule, salát)
390,- Kč
Pulled Pork Burger (trhané vepřové maso, čedar, BBQ, majonéza, cibule, salát)
390,- Kč
Chicken Burger (kuřecí maso, slanina, koriandrová majonéza, rajče, cibule, salát)
290,- Kč
Halloumi Burger (halloumi, karamelizovaná cibule, brusinky, rajče, římský salát)
390,- Kč
Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
FÚZE CHUTÍ V
07.02.2026
Páté pokračování oblíbené gastro akce přinese originální kombinace chutí, precizní techniky a zážitek, který posouvá hranice tradiční gastronomie.
Tentokrát se můžete těšit na ještě odvážnější propojení francouzské, asijské, české kuchyně, nové kulinární nápady a degustaci, která vás nadchne.
Už brzy zveřejníme menu.
Kdo je Ondřej Hutník?
Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Můžete ho také znát z pořadu Souboj na talíři.
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Tentokrát se můžete těšit na ještě odvážnější propojení francouzské, asijské, české kuchyně, nové kulinární nápady a degustaci, která vás nadchne.
Už brzy zveřejníme menu.
Kdo je Ondřej Hutník?
Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Můžete ho také znát z pořadu Souboj na talíři.
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
















