Akce ve městě + přidat bezplatně akci

Bounty Rock Cafe

Dnes: 10:00 – 23:00
  • Pondělí: 10:00 – 23:00
  • Úterý: 10:00 – 23:00
  • Středa: 10:00 – 23:00
  • Čtvrtek: 10:00 – 23:00
  • Pátek: 10:00 – 24:00
  • Sobota: 15:00 – 24:00
  • Neděle: ZAVŘENO
  • Bounty Rock Cafe
Distant Bells (Pink Floyd Tribute)
03.05.2024 20:00
Repertoár skupiny Distant Bells tvoří průřez celou tvorbou Pink Floyd. Kromě klasický hitů hrajeme i skladby z psychedelického období 2. poloviny 60.let, dlouhé kompozice jako jsou skladby Echoes a Atom Hearth Mother nebo celá koncepční alba jako jsou The Dark Side of the Moon nebo Wish You Were Here. V repertoáru je zahrnuto také několik skladeb ze sólových alb Davida Gilmoura a Ricka Wrighta.
Black Tiger: křest nového alba
04.05.2024 20:00
BLACK TIGER jsou jednou z mála kapel v České republice, která se autorsky věnuje hudebnímu žánru AOR (“Adult Oriented Rock“). Biografie Kapela, která vznikla v roce 2010, spojila své síly s uznávaným italský kytaristou a producentem Mariem Percudanim, (Hardline, Hungryheart) a pod jeho vedením natočila během roku 2017 ve studiu Tanzan Music (Itálie) svoje debutové album. To vyšlo v říjnu 2018 celosvětově na značce Freemood/Tanzan Music. Album obsahuje 10 původních skladeb, které se žánrově pohybují mezi AOR a melodickým hardrockem, s důrazem na silné melodie, bohaté aranže, energické kytary vhodně doplněné klávesami a jasný a silný zvuk. Na desce se představilo i několik zajímavých zahraničních hostů, vedle Maria Percudaniho např. Dan Reed (Dan Reed Network), Josh Zighetti (Hungryheart), Giulio Garghentini nebo saxofonista Alessandro Moro. Album získalo pozitivní hodnocení v mnoha prestižních časopisech, např. v „Rock Hard“, „Powerplay“, „Fireworks“ atd. Kapela BLACK TIGER se již představila v klubech a na festivalech v České republice, Německu, Itálii, Polsku a na Slovensku a jako support vystupovala i s řadou významných zahraničních interpretů hrajících melodický hardrock/ AOR jako jsou House of Lords, Dan Reed, Pretty Maids, Hungryheart, Mike Tramp, Little Caesar, Michael Schenker atd. Pozitivní recenze v prestižních zahraničních časopisech: POWERPLAY (Vydání 165, Červen 2014, strana 66) CLASSIC ROCK PRESENTS AOR (Vydání 12, Září 2014, strana 27) Diskografie “All Over Night” EP (2010, independent) “Road To Rock” EP (2013, independent) | se zahraničním hostem Danem Reedem “Songs From Abyss” EP (2015, independent) | se zahraničním hostem Danem Reedem “Black Tiger” CD (2018, Freemood, Tanzan Music) |
Electric Guitarlands 2024
09.05.2024 20:00
Místa k sezení se nerezervují. Kdo dříve přijde sedí, zbytek na stání.



Po velkém úspěchu prvního turné vás vítáme u druhého turné Electric Guitarlands, mimořádná událost, která oslavuje kouzlo elektrické kytary!

Přijďte na nezapomenutelný zážitek!

Čtyři virtuózní kytaristé - Florian Opahle (Jethro Tull / Greg Lake), Angel Vivaldi, Nick Johnston a Rowan Robertson (DIO) - rozzáří večer se svým jedinečným talentem.

Florian Opahle - Mistr harmonie vás provede stylem, který překračuje všechny žánry. Známý pro své dlouhé členství v Jethro Tull a ve skupině Greg Lake.

Angel Vivaldi - inovátor a virtuos Angel Vivaldi nás ponoří do své vize futuristické hudby. S jeho

Nick Johnston - mistr fusion a zvukových experimentů, překvapí všestranností.

Rowan Robertson - Zkušenost a všestrannost. Od silných riffů po složité melodie, jeho vystoupení bude cestou historie kytary.

Všechny kytaristy doprovodí Roberto Pirami na bicí a Francesco Caporaletti na baskytaru, ponoříte se do sebe na více než 2 hodiny (každý kytarista vystoupí 30

minuty) koncertu, vytváření různých stylů a atmosfér. čisté magie s originálními skladbami a nezapomenutelnými hity od Jethro Tull, Black Sabbath, DIO, Rainbow, Beatles, Gary Moore, Jimi Hendrix a dalších!

Na konci show se připravte na mimořádnou jam session se čtyřmi kytaristy. Bude to jedinečný a vzrušující okamžik ve kterém se elektrické kytary budou mísit do mocných harmonií. Nenechte si ujít příležitost být součástí tohoto jedinečného koncertního zážitku!
The Madmen Group
10.05.2024 20:00
Špičková brněnská formace The Madmen Group zahraje Uriah Heep, Deep Purple, Creedence Clearwater Revival tak jak to má být.
Joe Cocker forever
17.05.2024 20:00
Kapela JOE COCKER FOREVER vznikla na podzim roku 2019 ve Zlíně. Tehdy se po několika hudebních setkáních ve zkušebně parta přátel shodla, že by byl skvělý nápad založit toto uskupení, jako poctu zesnulému anglickému zpěvákovi JOE COCKEROVI, který vynikal nejen skvělými covery známých balad, soulových a RnB písní, ale hlavně svým nezaměnitelným a pro něj tolik typickým chraplavým hlasem.



Kapelu tvoří zkušení muzikanti, s dlouholetou hudební praxí, kteří vynikají smyslem pro detail a osobním vztahem k danému žánru. V současnosti náš repertoár čítá na 19 známých hitů tohoto umělce a na dalších neustále pracujeme.
J.Hendrix 54 anniversary // Rene Lacko & DownTown
18.05.2024 20:00
Skvělý slovenský kytarista a zpěvák, který se mimo jiné umístil v Severní Karolíně na druhém místě v soutěži o nejlépe zahranou píseň od Jimmyho Hendrixe, se soustředí nejen na Hendrixovu tvorbu, ale i na tvorbu vlastní. Jeho živelná představení jsou ukázkou muzikantského umu.



Reného doprovodí skvělá kapela:Bass /Milan Golha Drums/Vlado Leskovský. Můžeme se tedy těšit na pestrý repertoire skládající se jak z vlastní tvorby, tak tvorby bluesových velikánů minulého století.

Nahlásit nepřesné údaje

Vaši informaci ověříme a budeme Vás kontaktovat, pokud nám napíšete svůj e-mail


Chráněno službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a Smluvní podmínky

text