Dnes: 07:00 – 21:00
- Pondělí: 07:00 – 21:00
- Úterý: 07:00 – 21:00
- Středa: 07:00 – 21:00
- Čtvrtek: 07:00 – 21:00
- Pátek: 07:00 – 22:00
- Sobota: 08:00 – 21:00
- Neděle: 08:00 – 20:00
Kurz: Pečení frgálů
28.05.2025 16:30
Délka kurzu: 3 hodiny
Lektorka: pekařka a cukrářka Resortu Valachy Pavla Stoklasová
Úroveň: začátečníci
Cena: 2190 Kč/osoba
Na kurzu proniknete do tajů pravého valašského frgálu, který si pod vedením cukrářky a pekařky s valašskými kořeny sami připravíte. Nakonec si z kurzu odnesete takový frgál, který vám bude závidět i vaše babička!
Lektorka: pekařka a cukrářka Resortu Valachy Pavla Stoklasová
Úroveň: začátečníci
Cena: 2190 Kč/osoba
Na kurzu proniknete do tajů pravého valašského frgálu, který si pod vedením cukrářky a pekařky s valašskými kořeny sami připravíte. Nakonec si z kurzu odnesete takový frgál, který vám bude závidět i vaše babička!
Kurz: Neobyčejné zákusky, tak trochu jinak II
04.06.2025 16:30
Délka kurzu: 3,5 - 4 hodiny
Úroveň: pro začátečníky
Cena: 3490 Kč/osoba
Lektorka: cukrářka Martina Kynstlerová
Cukrářku Martinu Kynstlerovou můžete znát ze známého kulinářského televizního pořadu Peče celá země, kde se stala vítězkou mezi cukráři a pekaři. Lektorka Martina je státní úřednice a milovnice vaření, jako každá holka se motala v kuchyni kolem své maminky, kde sbírala zkušenosti. K pečení se dostala časem tím, že pekla pro své kolegy, svého manžela a syna. Je také autorkou kuchařky Sladce, slaně, boubelatě s 52 úžasně jednoduchými, ale neuvěřitelně dobrými recepty.
Milujete kombinaci čokolády a lískových ořechů? Chcete obyčejné zákusky povýšit na neodolatelný chuťový a zrakový zážitek? Pokud ano, na tomto kurzu se naučíme řezy plné lískových ořechů a čokolády, modernější verzi odpalovaného těsta v podobě fashion eclair a na závěr povýšíme malinovou pěnu o želé vklad a sametový efekt.
Úroveň: pro začátečníky
Cena: 3490 Kč/osoba
Lektorka: cukrářka Martina Kynstlerová
Cukrářku Martinu Kynstlerovou můžete znát ze známého kulinářského televizního pořadu Peče celá země, kde se stala vítězkou mezi cukráři a pekaři. Lektorka Martina je státní úřednice a milovnice vaření, jako každá holka se motala v kuchyni kolem své maminky, kde sbírala zkušenosti. K pečení se dostala časem tím, že pekla pro své kolegy, svého manžela a syna. Je také autorkou kuchařky Sladce, slaně, boubelatě s 52 úžasně jednoduchými, ale neuvěřitelně dobrými recepty.
Milujete kombinaci čokolády a lískových ořechů? Chcete obyčejné zákusky povýšit na neodolatelný chuťový a zrakový zážitek? Pokud ano, na tomto kurzu se naučíme řezy plné lískových ořechů a čokolády, modernější verzi odpalovaného těsta v podobě fashion eclair a na závěr povýšíme malinovou pěnu o želé vklad a sametový efekt.