Dnes: 07:00 – 22:00
- Pondělí: 07:00 – 21:00
- Úterý: 07:00 – 21:00
- Středa: 07:00 – 21:00
- Čtvrtek: 07:00 – 21:00
- Pátek: 07:00 – 22:00
- Sobota: 08:00 – 21:00
- Neděle: 08:00 – 20:00
Kurz: Vaření podle Jamieho Olivera
08.12.2025 16:30
Délka kurzu: 3,5 - 4 hodiny
Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
Cena: 2990 Kč/osoba
Přemysl Kos má již jednadvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně v restauraci U Beranů. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
Cena: 2990 Kč/osoba
Přemysl Kos má již jednadvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně v restauraci U Beranů. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Kurz: Thajská kuchyně II
04.01.2026 15:30
Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 3490 Kč/osoba
Lektor: šéfkuchař Antonín Bradáč
Antonín Bradáč působí od roku 2007 do součastnosti jako Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division Food Service Equipment. Může se pochlubit mnoha kulinářskými oceněními. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku.
Úroveň: pro všechny
Cena: 3490 Kč/osoba
Lektor: šéfkuchař Antonín Bradáč
Antonín Bradáč působí od roku 2007 do součastnosti jako Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division Food Service Equipment. Může se pochlubit mnoha kulinářskými oceněními. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku.
Kurz: Best of world: Světové chutě na dosah ruky
06.01.2026 16:30
Začátek kurzu: 16:30
Délka kurzu: 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 2990 Kč/osoba
Lektor: Přemysl Kos
Přemysl Kos má již jednadvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně v restauraci U Beranů. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Délka kurzu: 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 2990 Kč/osoba
Lektor: Přemysl Kos
Přemysl Kos má již jednadvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně v restauraci U Beranů. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Kurz: Italská gastronomie
11.01.2026 15:30
Délka kurzu: 2,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 3690 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý
Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND. V prestižní odborné anketě Zlatý kuchař 2023 se Tomáš Černý umístil na obdivuhodném 7. místě z celkem 80 hodnocených šéfkuchařů.
Úroveň: pro všechny
Cena: 3690 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý
Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND. V prestižní odborné anketě Zlatý kuchař 2023 se Tomáš Černý umístil na obdivuhodném 7. místě z celkem 80 hodnocených šéfkuchařů.
Kurz: Italská gastronomie
12.01.2026 16:30
Délka kurzu: 2,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 3690 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý
Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND. V prestižní odborné anketě Zlatý kuchař 2023 se Tomáš Černý umístil na obdivuhodném 7. místě z celkem 80 hodnocených šéfkuchařů.
Úroveň: pro všechny
Cena: 3690 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý
Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND. V prestižní odborné anketě Zlatý kuchař 2023 se Tomáš Černý umístil na obdivuhodném 7. místě z celkem 80 hodnocených šéfkuchařů.
Kurz: Česká kuchyně I
13.01.2026 16:30
Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie 21 let, z toho 10 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako šéfkuchař v restauraci U Beranů. Již několik let vede svou vlastní restauraci.
Kurz: Tajemství makronek
14.01.2026 16:30
Úroveň: pro všechny
Délka kurzu: 3 hodiny
Cena: 2990 Kč/osoba
Lektor: šéfkuchař Václav Kijonka alias "Mistr Vonka"
Šéfkuchař Václav Kijonka provozuje rodinnou pekárnu s názvem Mistr Vonka a denně připravuje dezerty založené na kvalitních českých surovinách bez chemického zpracování. Pro kurzy v Bistrotéce Valachy si připravil následující originální menu.
Délka kurzu: 3 hodiny
Cena: 2990 Kč/osoba
Lektor: šéfkuchař Václav Kijonka alias "Mistr Vonka"
Šéfkuchař Václav Kijonka provozuje rodinnou pekárnu s názvem Mistr Vonka a denně připravuje dezerty založené na kvalitních českých surovinách bez chemického zpracování. Pro kurzy v Bistrotéce Valachy si připravil následující originální menu.
Kurz: Indická kuchyně I
18.01.2026 15:30
Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 2690 Kč/osoba
Lektor: hobby kuchařka Katarína Hladká
Lektorka Katka Hladká je milovnice japonské a indické kultury. Jednou za čas provozuje pop-up bistro Hungry cat, kde můžete ochutnat její připravované pokrmy. Již od mala jí byla předávána láska k vaření od jejího dědečka Emila. Jejím povoláním je technik a baví ji práce s čísly. Její hobby je právě vaření japonské a indické kuchyně.
Úroveň: pro všechny
Cena: 2690 Kč/osoba
Lektor: hobby kuchařka Katarína Hladká
Lektorka Katka Hladká je milovnice japonské a indické kultury. Jednou za čas provozuje pop-up bistro Hungry cat, kde můžete ochutnat její připravované pokrmy. Již od mala jí byla předávána láska k vaření od jejího dědečka Emila. Jejím povoláním je technik a baví ji práce s čísly. Její hobby je právě vaření japonské a indické kuchyně.
Kurz: Sushi - na vlně Japonska
19.01.2026 16:30
Délka kurzu: 4 - 4, 5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 3690 Kč/osoba
Lektor: Julius Surmaj
Julius Surmaj je šéfkuchař a sushi master, který celý svůj život věnuje japonské kuchyni – už více než 22 let se specializuje převážně na sushi. Svou odbornost si budoval v prestižních restauracích, jako jsou Katsura a Koishi, kde se učil přímo od japonských mistrů. Dnes své zkušenosti předává dál prostřednictvím kurzů sushi pro veřejnost a věnuje se také cateringovým projektům a vlastnímu konceptu Small Fish, kde spojuje kvalitu, čerstvost a tradiční japonský přístup s moderním pojetím.
Úroveň: pro všechny
Cena: 3690 Kč/osoba
Lektor: Julius Surmaj
Julius Surmaj je šéfkuchař a sushi master, který celý svůj život věnuje japonské kuchyni – už více než 22 let se specializuje převážně na sushi. Svou odbornost si budoval v prestižních restauracích, jako jsou Katsura a Koishi, kde se učil přímo od japonských mistrů. Dnes své zkušenosti předává dál prostřednictvím kurzů sushi pro veřejnost a věnuje se také cateringovým projektům a vlastnímu konceptu Small Fish, kde spojuje kvalitu, čerstvost a tradiční japonský přístup s moderním pojetím.
















