Dnes: 07:00 – 21:00
- Pondělí: 07:00 – 21:00
- Úterý: 07:00 – 21:00
- Středa: 07:00 – 21:00
- Čtvrtek: 07:00 – 21:00
- Pátek: 07:00 – 22:00
- Sobota: 08:00 – 21:00
- Neděle: 08:00 – 20:00
Kurz vaření s Romanem Paulusem
09.05.2024 16:30
Délka kurzu: 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 4790 Kč/osoba
Lektor: Roman Paulus - šéfkuchař oceněný michelinskou hvězdou
O Romanu Paulusovi
Roman Paulus získal v roce 2012 jako vůbec první český šéfkuchař michelinskou hvězdu a v letech 2013 až 2017 ji ještě pětkrát obhájil. Teď bude tento top český šéfkuchař, aktuálně působící v Bistru Paulus a Lobster Catering v Olomouci, hostovat u nás ve Škole vaření.
Úroveň: pro všechny
Cena: 4790 Kč/osoba
Lektor: Roman Paulus - šéfkuchař oceněný michelinskou hvězdou
O Romanu Paulusovi
Roman Paulus získal v roce 2012 jako vůbec první český šéfkuchař michelinskou hvězdu a v letech 2013 až 2017 ji ještě pětkrát obhájil. Teď bude tento top český šéfkuchař, aktuálně působící v Bistru Paulus a Lobster Catering v Olomouci, hostovat u nás ve Škole vaření.
Kurz steaků a omáček II
12.05.2024 16:30
Délka kurzu: 2,5-3 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 3290 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý
Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.
Úroveň: pro všechny
Cena: 3290 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý
Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.
Kurz steaků a omáček II
13.05.2024 16:30
Délka kurzu: 2,5-3 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 3290 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý
Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.
Úroveň: pro všechny
Cena: 3290 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý
Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.
Kurz: Letní škola grilování II
20.05.2024 16:30
Délka kurzu: cca 3,5 hodiny
Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
Cena: 2690 Kč/osoba
Přemysl Kos má za sebou téměř dvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
Cena: 2690 Kč/osoba
Přemysl Kos má za sebou téměř dvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Kurz: Od ucha až po ocásek
20.05.2024 16:30
Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 2990 Kč
Lektor: šéfkuchař Dominik Unčovský
Lektor Dominik Unčovský je vítězem národního kola nejprestižnější světové gastronomické soutěže Bocuse d’Or. Kuchařské umění zdokonaloval v rakouském Kitzbuhelu, kde pracoval v hotelu A-ROSA.
Lektor Dominik Unčovský vám na tomto kurzu ukáže umění porcování králíka a naučí vás, jak ho připravit v různých podobách a s ohromujícími chuťovými kombinacemi.
Úroveň: pro všechny
Cena: 2990 Kč
Lektor: šéfkuchař Dominik Unčovský
Lektor Dominik Unčovský je vítězem národního kola nejprestižnější světové gastronomické soutěže Bocuse d’Or. Kuchařské umění zdokonaloval v rakouském Kitzbuhelu, kde pracoval v hotelu A-ROSA.
Lektor Dominik Unčovský vám na tomto kurzu ukáže umění porcování králíka a naučí vás, jak ho připravit v různých podobách a s ohromujícími chuťovými kombinacemi.
Kurz: Krok za krokem k božským tartaletkám
21.05.2024 16:30
Délka kurzu: 3 hodiny
Úroveň: pro začátečníky
Cena: 3390 Kč/osoba
Lektorka: cukrářka Martina Kynstlerová
Cukrářku Martinu Kynstlerovou můžete znát ze známého kulinářského televizního pořadu Peče celá země, kde se stala vítězkou mezi cukráři a pekaři. Lektorka Martina je státní úřednice a milovnice vaření, jako každá holka se motala v kuchyni kolem své maminky, kde sbírala zkušenosti. K pečení se dostala časem tím, že pekla pro své kolegy, svého manžela a syna. Je také autorkou kuchařky Sladce, slaně, boubelatě s 52 úžasně jednoduchými, ale neuvěřitelně dobrými recepty.
Na kurzu si ukážeme nejeden druh tartaletky, kdy ne vždy je zapotřebí perforovaná forma. Naučíme se připravovat různé náplně v moderním pojetí, jak správně pracovat s těstem na tartaletky, ukážeme si možnosti finálního zdobení a na závěr tartaletku ve vertikální verzi.
Úroveň: pro začátečníky
Cena: 3390 Kč/osoba
Lektorka: cukrářka Martina Kynstlerová
Cukrářku Martinu Kynstlerovou můžete znát ze známého kulinářského televizního pořadu Peče celá země, kde se stala vítězkou mezi cukráři a pekaři. Lektorka Martina je státní úřednice a milovnice vaření, jako každá holka se motala v kuchyni kolem své maminky, kde sbírala zkušenosti. K pečení se dostala časem tím, že pekla pro své kolegy, svého manžela a syna. Je také autorkou kuchařky Sladce, slaně, boubelatě s 52 úžasně jednoduchými, ale neuvěřitelně dobrými recepty.
Na kurzu si ukážeme nejeden druh tartaletky, kdy ne vždy je zapotřebí perforovaná forma. Naučíme se připravovat různé náplně v moderním pojetí, jak správně pracovat s těstem na tartaletky, ukážeme si možnosti finálního zdobení a na závěr tartaletku ve vertikální verzi.