Akce ve městě + přidat bezplatně akci

Bistrotéka Valachy

Dnes: 07:00 – 21:00
  • Pondělí: 07:00 – 21:00
  • Úterý: 07:00 – 21:00
  • Středa: 07:00 – 21:00
  • Čtvrtek: 07:00 – 21:00
  • Pátek: 07:00 – 22:00
  • Sobota: 08:00 – 21:00
  • Neděle: 08:00 – 20:00
  • Bistrotéka Valachy
  • Bistrotéka Valachy
  • Bistrotéka Valachy
  • Bistrotéka Valachy
Kurz vaření s Romanem Paulusem
09.05.2024 16:30
Délka kurzu: 3,5 hodiny

Úroveň: pro všechny

Cena: 4790 Kč/osoba

Lektor: Roman Paulus - šéfkuchař oceněný michelinskou hvězdou

O Romanu Paulusovi



Roman Paulus získal v roce 2012 jako vůbec první český šéfkuchař michelinskou hvězdu a v letech 2013 až 2017 ji ještě pětkrát obhájil. Teď bude tento top český šéfkuchař, aktuálně působící v Bistru Paulus a Lobster Catering v Olomouci, hostovat u nás ve Škole vaření.



Kurz steaků a omáček II
12.05.2024 16:30
Délka kurzu: 2,5-3 hodiny

Úroveň: pro všechny

Cena: 3290 Kč/osoba

Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.
Kurz steaků a omáček II
13.05.2024 16:30
Délka kurzu: 2,5-3 hodiny

Úroveň: pro všechny

Cena: 3290 Kč/osoba

Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.
Kurz: Letní škola grilování II
20.05.2024 16:30
Délka kurzu: cca 3,5 hodiny

Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos

Cena: 2690 Kč/osoba

Přemysl Kos má za sebou téměř dvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Kurz: Od ucha až po ocásek
20.05.2024 16:30
Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny

Úroveň: pro všechny

Cena: 2990 Kč

Lektor: šéfkuchař Dominik Unčovský

Lektor Dominik Unčovský je vítězem národního kola nejprestižnější světové gastronomické soutěže Bocuse d’Or. Kuchařské umění zdokonaloval v rakouském Kitzbuhelu, kde pracoval v hotelu A-ROSA.



Lektor Dominik Unčovský vám na tomto kurzu ukáže umění porcování králíka a naučí vás, jak ho připravit v různých podobách a s ohromujícími chuťovými kombinacemi.
Kurz: Krok za krokem k božským tartaletkám
21.05.2024 16:30
Délka kurzu: 3 hodiny

Úroveň: pro začátečníky

Cena: 3390 Kč/osoba

Lektorka: cukrářka ​​​​​​Martina Kynstlerová

​Cukrářku Martinu Kynstlerovou můžete znát ze známého kulinářského televizního pořadu Peče celá země, kde se stala vítězkou mezi cukráři a pekaři. Lektorka Martina je státní úřednice a milovnice vaření, jako každá holka se motala v kuchyni kolem své maminky, kde sbírala zkušenosti. K pečení se dostala časem tím, že pekla pro své kolegy, svého manžela a syna. Je také autorkou kuchařky Sladce, slaně, boubelatě s 52 úžasně jednoduchými, ale neuvěřitelně dobrými recepty.



Na kurzu si ukážeme nejeden druh tartaletky, kdy ne vždy je zapotřebí perforovaná forma. Naučíme se připravovat různé náplně v moderním pojetí, jak správně pracovat s těstem na tartaletky, ukážeme si možnosti finálního zdobení a na závěr tartaletku ve vertikální verzi.

Nahlásit nepřesné údaje

Vaši informaci ověříme a budeme Vás kontaktovat, pokud nám napíšete svůj e-mail


Chráněno službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a Smluvní podmínky

text