Dnes: 10:30 – 13:30
- Pondělí: 10:30 – 13:30
- Úterý: 10:30 – 13:30
- Středa: 10:30 – 13:30
- Čtvrtek: 10:30 – 13:30
- Pátek: 10:30 – 13:30
- Sobota: zavřeno
- Neděle: zavřeno
Menu: 10:30 – 13:30
Úterý 25.3.2025
-
Obědy na talíř a nebo s sebou od 10:30 do 13:30 v prostorách naší restaurace. Pro objednání volejte 777 745 888 mezi 8:00 až 10:00 hodinou. Pak už není čas brát telefon.
-
Polévka: Fazolový krém (B) (V) (9) (Krémová polévka z bílých fazolí s česnekem a provoněná petrželí s rozmarýnem)
-
Polévka k menu zdarma, samostatně50 Kč
-
1. Plněné bramborové knedlíky se zelím (V) (1, 6) (Bramborové knedlíky plněné uzeným tempehem, podávané se zelím a orestovanou cibulkou)145 Kč
-
2. Sója ala játra na cibulce s rýží (B) (V) (6) (Sójové kousky podušené na cibulce ve smetanové omáčce s rýží)145 Kč
-
3. Izraelské kus-kusoto (V) (1) (Izraelský perlový kus-kus s květákem, oříšky, fazolkami, římským kmínem a kurkumou)145 Kč
-
4. Korejský salát Napa Kimchi (B) (V) (P) (4) (Fermentovaná zelenina na korejský způsob v pikantní marinádě)40 Kč
-
5. Salát z čerstvé červené řepy s vlašskými ořechy (B) (V) (8) (Nastrouhaná čerstvá řepa s jablkem, cibulkou a vlašáky)30 Kč
-
6. Mrkvový salát s ananasem (B) (V) (Nastrouhaná mrkev s jablky, ananasem a citronovou šťávou)30 Kč
-
7. Salát z řapíkatého celeru (B) (V) Nakrájený řapíkatý celer s jablky a pomerančem) 930 Kč
-
8. Okurkový salát (V)30 Kč
-
9. Zelný salát s křenem (B) (V) (Nakrájené hlávkové zelí s okurkou, paprikou a křenem)30 Kč
-
10. Moučník: Jogurtová "buchta" s jahodami 1330 Kč
Středa 26.3.2025
-
Polévka: Provensálská (B) (V) (9) (Vydatná polévka z dýně, kapusty a červených fazolí)
-
Polévka k menu zdarma, samostatně50 Kč
-
1. Seitanový plátek s liškovou omáčkou a orzo těstovinami (V) (1, 6) (Seitanový plátek ve vegan smetanové omáčce s houbami liškami, podávaný s orzo těstovinami)145 Kč
-
2. Hasselback al forno (B) (V) (Pečená brambora s červenou řepou na česneku s teplým beluga čočkovým salátem)145 Kč
-
145 Kč
-
4. Sója ala játra na cibulce s rýží (B) (V) (6) (Sójové kousky podušené na cibulce ve smetanové omáčce s rýží)145 Kč
-
5. Korejský salát Napa Kimchi (B) (V) (P) (4) (Fermentovaná zelenina na korejský způsob v pikantní marinádě)40 Kč
-
6. Salát z čerstvé červené řepy s vlašskými ořechy (B) (V) (8) (Nastrouhaná čerstvá řepa s jablkem, cibulkou a vlašáky)30 Kč
-
7. Mrkvový salát s ananasem (B) (V) (Nastrouhaná mrkev s jablky, ananasem a citronovou šťávou)30 Kč
-
8. Salát z řapíkatého celeru (B) 9 (V) Nakrájený řapíkatý celer s jablky a pomerančem)30 Kč
-
9. Okurkový salát (V)30 Kč
-
10. Zelný salát s křenem (B) (V) (Nakrájené hlávkové zelí s okurkou, paprikou a křenem)30 Kč
-
11. Moučník: Jogurtová "buchta" s jahodami 1330 Kč
Čtvrtek 27.3.2025
-
Polévka: Kulajda (B) (V) (6) (Houbová polévka s koprem, vegan smetanou a bramborem)
-
Polévka k menu zdarma, samostatně50 Kč
-
145 Kč
-
2. Francouzské risotto au vin (B) (V) (6) (Dušená rýže s uzeným tofu, pórkem, žampiony na červeném víně s estragonem a vegan sýrem)145 Kč
-
3. Hrachová kaše se zeleninovým párečkem a chlebem (V) (1) (Hrachová kaše s česnekem a majoránkou, podávaná se zeleninovým párečkem a chlebem)145 Kč
-
4. Korejský salát Napa Kimchi (B) (V) (P) (4) (Fermentovaná zelenina na korejský způsob v pikantní marinádě)40 Kč
Pátek 28.3.2025
-
Polévka: Marocká harira (B) (V) (Cizrnová polévka s rajčaty, kurkumou, zázvorem a česnekem)
-
Polévka k menu zdarma, samostatně50 Kč
-
1. Svíčková se seitanem a knedlíkem (V) (1, 6) (Dušený seitanový plátek v zeleninové omáčce s vegan smetanou a knedlíkem)145 Kč
-
2. Prachatické sójové nudličky s rýží (V) (1) (Sójové nudličky podušené na hořčici s žampiony a nakládanými okurky, podávané s rýží)145 Kč
-
3. Tofufleky (V) (1, 6) (Zapečené těstoviny s uzeným tofu, hráškem a vegan sýrem, podávané s kyselým okurkem)145 Kč
-
4. Korejský salát Napa Kimchi (B) (V) (P) (4) (Fermentovaná zelenina na korejský způsob v pikantní marinádě)40 Kč
Sobota 29.3.2025
- Restaurace má tento den zavřeno.
Neděle 30.3.2025
- Restaurace má tento den zavřeno.
Pondělí 31.3.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.