Akce ve městě + přidat bezplatně akci

Malostranská Beseda

Dnes: 11:00 – 23:00
  • Pondělí: 11:00 – 23:00
  • Úterý: 11:00 – 23:00
  • Středa: 11:00 – 23:00
  • Čtvrtek: 11:00 – 23:00
  • Pátek: 11:00 – 23:00
  • Sobota: 11:00 – 23:00
  • Neděle: 11:00 – 23:00
  • Malostranská Beseda
  • Malostranská Beseda
  • Malostranská Beseda
  • Malostranská Beseda
Pan Lynx Unplugged
27.04.2024 20:00
Pan Lynx Unplugged + vernisáž artworků „Kdo se bojí, musí do lesa“



Unplugged vystoupení Pana Lynxe slibuje výjimečný zážitek komorních aranží skladeb nejen z debutového alba „Kdo se bojí, musí do lesa“, a to v podání autora Michala Skořepy (zpěv, piano), Honzy Lichtenberga (kytara) a Luboše Samka (kachon). Pří příležitosti unplugged koncertu Pana Lynxe v Malostranské Besedě proběhne také od 18 hodin vernisáž originálních artworků k desce „Kdo se bojí, musí do lesa“. Přijměte Michalovo pozvání a nechte se do onoho lesa vtáhnout!



Pan Lynx je nový hudebně výtvarný projekt Michala Skořepy (ex-Stroy) a jeho kresleného alterega - mystického Pana Lynxe. Pan Lynx je napůl rys a napůl člověk, Michal. Poté, co se Michalovi zjevil aby ho vtáhl do hlubin jeho vlastního pomyslného vnitřního lesa, vznikla debutová deska o sebepoznání jménem "Kdo se bojí, musí do lesa". Na té se Michal zhostil prakticky všech nástrojů i vokálů vyjma asistence hostů, mezi kterými se blýskají jména jako třeba Michael Kocáb, Michal Pavlíček, bratři Homolové z Wohnout, Štěpán Smetáček a další. Hudebně se jedná o pompézní kombinaci „špinavých“ grungeových kytar, dekadentního klavíru a expresivního, až muzikálového vokálu. Můžeme slyšet odkazy na kapely, jako Pražský Výběr, Queen nebo Alice In Chains.
Jan Spálený & ASPM
28.04.2024 20:00
Jan SPÁLENÝ



Hudební režisér, dramaturg, noční vypravěč rozhlasových pohádek – otec českého blues se narodil 4. 12. 1942 na Královských Vinohradech velmi mladým múzicky založeným rodičům jako prvorozený. V dětství mizerně a nemotivovaně vrzal na housle. Po prokymácení se pubertou objevil dixieland, první bránu do světa jazzu, potažmo improvizace. Hlavně ovšem potkal celý další život milované dechové hudební nástroje.



Po maturitě na jedenáctiletce pracoval jako kopáč u nádvorní party v továrně Rudý Letov. Pražskou konzervatoř studoval v létech 1964 až 1968. Hrál střídavě na trombón, tubu, barytonsaxofon, v šestapadesátém roce svého věku se začal učit hrát na kornet. V běhu let hrál dixieland, rock'n'roll, rhythm & blues, s bratrem Petrem měli kapely Hipp's a Apollobeat, hostoval v popových kapelách a hudbě, které se převážně říká vážná. Od roku 1984 žije ASPM a pro ASPM.



Celý život skládá, píše texty, aranžuje, provokuje…
Marie Tilšarová & Kdo jsme my
29.04.2024 20:00
Marie Tilšarová s kapelou pokřtí své třetí autorské album. Kmotrou se stane Simona Babčáková.



Autentická písničkářka s mottem "Co žiju zpívám, co zpívám žiju" si pozvala i krásné hudební hosty. Nechte se unést



erergií tohoto tria, jež hraje písně, které pohladí nejen uši, ale i duši.
Pražský výtěr: Křest CD "Pražský Výtěr live"
30.04.2024 20:00
Koncert kapely Pražský Výtěr ve složení Dora Bondy/zpěv, Vojta Havrda/kytara, Jakub-Jan Loukota/kytara, Jiří Benda/klávesy, Mirek Cmíral/baskytara a Tomáš Stloukal/bicí, zpěv , vás nabije energií hardrockových pecek od Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Janis Joplin a Joe Satrianiho.

Nahlásit nepřesné údaje

Vaši informaci ověříme a budeme Vás kontaktovat, pokud nám napíšete svůj e-mail


Chráněno službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a Smluvní podmínky

text