Dnes: 11:00 – 20:00
- Pondělí: 11:00 – 20:00
- Úterý: 11:00 – 20:00
- Středa: 11:00 – 20:00
- Čtvrtek: 11:00 – 20:00
- Pátek: 11:00 – 22:00
- Sobota: 11:00 – 22:00
- Neděle: 11:00 – 20:00
-
přidáno: 05.09.2024Druh úvazku: HPP Nástup: Dle domluvyPopis pozice:
- Péče o stávající tým a provoz restaurace Koordinace zaměstnanců
- Organizace práce
- Zodpovědnost za chod restaurace
- Řešení cenotvorby, rozpočtů a inventarizace
- Spolupráce s kuchaři na tvorbě menu, ala carte, podpora na eventech a gastronomických akcích v obci
- Skladové hospodářství
- Komunikace s hosty a dodavateli
- Kontrola kvality služeb
- Kontrola ekonomických výnosů
- Aktivní marketing
Náplň práce:- Zkušenosti na obdobné pozici v gastronomické sféře výhodou
- Vynikající komunikační a organizační dovednosti
- Schopnost řešit problémy a pracovat pod tlakem
- Znalost gastronomických trendů a zákaznických preferencí
- Vzdělání v oblasti managementu, gastronomii nebo příbuzném oboru výhodou